Proiectul Profetia: CIA avertizeaza ca „marea furtuna” economica va lovi intreaga lume

0

„Project Prophecy” sau Proiectul Profeția a fost implementat în Statele Unite ale Americii imediat după terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial. Scopul său inițial a fost ca analiștii economici, în urma unor algoritmi matematici, să poată prevedea momentul când colapsul economic va lovi întreaga societate.

Proiectul a funcționat extrem de bine motiv pentru care a fost extins în mai multe domenii. Din motive lesne de înțeles, de-a lungul timpului, rezultatele proiectul au fost ținute într-o sferă secretă, la care aveau acces cei mai importanți oameni din statul american. În zilele noastre, odată cu evoluția tehnologiei, aceste rezultate par să părăsească domeniul secretului prin diverse canale de comunicare mai puțin convenționale.

Gary Franchi, un specialist american, a vorbit liber despre însemnătatea acestui proiect, dar și despre evenimentele sumbre care se vor abate asupra omenirii. Aceste evenimente sunt de ordin economic, dar nu trebuie să uităm că până la urma banii au generat cele mai sângeroase războaie de pe glob. Conform declarațiilor lui Franchi, algoritmii care stau la baza calculelor sunt asemănători cu cei folosiți de CIA în lupta cu terorismul.

În ultimii 100 de ani, sistemul monetar internațional s-a prăbușit de 3 ori. La aproximativ 40 de ani, o nouă criză s-a abătut pentru economiile țărilor dezvoltate. În 1929, criza economică care a lovit lumea a produs ani buni mai târziu cel de-Al Doilea Război Mondial. La fix 42 de ani după, adică în 1971 economia celor mai multe țări s-a prăbușit inevitabil. Anul de grație 2015, arată numeroase semne ale unui nou colaps economic de proporții. Aceste semne sunt descrise cu lux de amănunte în filmarea alăturată și conform previziunilor, colapsul economic va fi de circa 6 ori mai mare decât cel petrecut în 2007, atunci când s-a produs criza imobiliară în SUA și nu numai.

Începe un nou război mondial?

Această criză economică este prevăzută în contextul în care numeroși analiști politici prevăd că Rusia este la un pas mic de începerea unui nou război Mondial. Preşedintele rus Vladimir Putin, care a reapărut luni în public după zece zile de absenţă misterioasă, a ordonat forţelor armate ruseşti să efectueze multiple exerciţii şi manevre de război în Crimeea. Tot aici se prefigurează efectuarea unor teste cu bombe atomice, ceea ce ar putea să însemne un gest provocator de anvergură la adresa NATO sau SUA.

Lech Walesa, liderul mişcării sindicale poloneze care a luptat împotriva comunismului şi a Războiului Rece, a declarat public că Vladimir Putin este pe cale de a porni Cel De Al Treilea Război Mondial.

proiectul profetia - Proiectul Profetia: CIA avertizeaza ca "marea furtuna" economica va lovi intreaga lume

„Puţin a început un război cu toată lumea civilizată. El încalcă tratate, înţelegeri, garanţii. Lumea nu poate asista impasibil, dacă se întâmplă asemenea lucruri, există o singură soluţie: forţa. Cum putem câştiga, dacă el boxează şi noi ceilalţi jucăm şah. Acest comportament agresiv vine dintr-o altă epocă istorică, şi este predestinat să fie înfrânt. Nu am nicio îndoială că libertatea şi democraţia vor învinge”, a declarat fostul preşedinte al Poloniei, Lech Walesa, într-un interviu pentru canalul de televiziune TBVN24.

Chiar dacă este greu de anticipat în prezent, momentul începerii războiului mondial este încă incert, dar pe fondul unei crize economice la nivel mondial, atunci orice se poate întâmpla.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și