Take a fresh look at your lifestyle.

Proiectul Pegasus: Andrew Basiago sustine ca a calatorit in timp

În timp ce aproape toţi oamenii de ştiinţă susțin că a călători în timp este practic imposibil, un avocat american face public faptul că a reuşit să se întoarcă în trecut. Andrew Basiago a făcut parte dintr-un proiect secret intitulatPegasus„, iniţiat de  Defense Advanced Research Projects Agency,în care cercetarea ajunsese atât de departe încât călătoria în timp şi teleportarea deveniseră posibile.

După mai bine de 40 de ani, Besiago are posibilitatea să vorbească despre trecutul său care este atât de palpitant, în care a fost teleportat de mai multe ori în trecut.Am intrat oficial în programul de toamna anului 1969 ca un elev de clasa a treia, vârsta de 7 ani,” spune Basiago. În acea vreme programulPegasus” cuprindea peste 140 de copii şi 60 de adulţi. Toţi au călătorit în timp şi au văzut diferite evenimente importante care s-au întâmplat de-a lungul timpului.  De exemplu, Basiago a asistat la scena în care preşedintele american Abraham Lincoln fusese împuşcat.

O altă scenă istorică în care a fost trimis Basiago a fost lupta de la Gettysburg. Pentru a face credibilă povestea sa a pus la dispoziția publicului o fotografie efectuată chiar în timpul călătoriilor sale. Se poate observa un băieţel, mic de înălţime, cu o șapcă în cap, care privește speriat mulțimea de soldați din jurul său.

„O buclă a timpului a fost deschisă şi astfel a devenit posibilă călătoria în timp. Când se închidea bucla mă regăseam în diverse perioade de timp în diverse locuri pe Pământ”, descrie Basiago modalitatea prin care călătorea în timp în copilăria sa.

Această poveste controversată pare de domeniul fantasticului, dar o personalitate cu o reputaţie şi notorietate precum cele ale lui Basiago este greu de contestat. Din această cauză povestea avocatului american tinde să fie credibilă.

Loading...

loading...