Proiectul NOVUS ORDO SECLORUM: Marea conspirație a Illuminati pentru secolul acesta

Illuminati, un subiect care aprinde spiritele și este în centrul dezbaterilor. Illuminati sunt un mit sau sunt adevărații conducători ai acestei lumi?

Illuminati, un grup elitist care conduce lumea

Mulți asociază Illuminati cu francmasoneria, cu ocultismul, cu societățile secrete, care au existat încă din timpul Egiptului antic.

Benjamin Disraeli, prim-ministru al Angliei, în anul 1876, spunea, guvernele actuale nu sunt conduse de împărați, regi sau miniștri, ci de societăți secrete, care fără scrupule controlează întreaga lume. Confederațiile politice în care aderarea este restrânsă conduc din umbră destinele lumii.

În zilele noastre, se spune că Illuminati aparțin Grupului Bilderberg. Toate celelalte structuri, CIA, FBI, Banca Mondială, ONU, FMI sunt coordonate din umbră de acest grup.

Illuminati sau elita elitelor. Ei sunt cea mai veche și mai secretă organizație din lume, Maeștrii Lumii. Ei se consideră cunoscătorii unei înțelepciuni spirituale superioare, care le conferă dreptul de a conduce lumea.

Ei își au originea în Frăția Șarpelui care se bazează pe principii ale culturilor sumeriene și babiloniene, civilizații care au existat acum 5000 de ani și au inventat administrația, statul, banii, taxele, armata organizată, sclavagismul, filiația. Proiectul lor Novus Ordo Seclorum, noua ordine a secolelor, este pe punctul de a se finaliza.

Loading...

Războiul dintre Biserică și gnostici

Se spune că iezuiții conduc Vaticanul și sunt într-o luptă continuă cu gnosticii. Și iezuiții și gnosticii utilizează aceleași simboluri, piramida, ochiul, simboluri geometrice.

Termenul de conspiraționism este asociat, de regulă, acestei societăți secrete care s-a infiltrat și la vârful lumii creștine. Masele trebuie dominate și prin credință, sau mai ales prin credință.

Lumea politică, economică, militară și religioasă este într-o continuă mișcare. Noua ordine mondială este un produs al unui număr incalculabil de parametri, de evenimente conjugate care au făurit istoria.

Hitler a putut să domine lumea, chiar și Vaticanul, pentru că a cunoscut principiul de a manipula masele și a le inocula ideea că există un singur adversar. El a avut arta oratorică de a sugera că dușmanii aparțin aceleași categorii.

Filosoful Pierre Andre Taguieff susținea că sunt patru principii conspiraționiste care relevă implicarea illuminati în toate domeniile, implicit în cel al religiei. Acestea sunt.

illuminati

⇒ Nimic nu se întâmplă accidental.
⇒ Tot ceea ce se întâmplă este rezultatul unor intenții ascunse.
⇒ Nimic nu este ceea ce pare că este.
⇒ Totul este în legătură, dar într-o manieră ocultă.

După ce au câștigat bătăliile privind dominarea domeniilor financiare, militare, mai rămâne de câștigat o singură redută, cea spirituală.loading...