PROIECTUL MAJESTY A AVUT CA OBIECTIV, ENTITĂȚILE BIOLOGICE EXTRATERESTRE

Un hacker care a piratat sistemul informatic al Forțelor Aeriene Argentiniene, afirmă că a descoperit date cu privire la prăbușirea unui OZN, în Argentina. Evenimentul a avut loc, în 26 ianuarie 1985, lângă orașul Mendoza.

În data de 26 ianuarie 1985, în orașul Mendoza s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 5,9, pe scara Richter, și au fost șase morți. Este o coincidență sau nu?

Hackerul susține că a descoperit informații cu privire la prăbușirea OZN-ului, iar în interiorul epavei, autoritățile ajutate și de americani, au recuperat cadavrul unui extraterestru. În perioada 1947-1948, în Carolina de Nord, s-au produs 17 prăbuşiri ale OZN-urilor. Cauza ar fi un radar de mari dimensiuni care ar fi dus la aceste accidente.

Timp de 90 de secunde, OZN-ul care se afla în zonă, intra într-un câmp energetic format de radar. Americanii au lansat proiectul Moon Dust, în anul 1947, din cauza acestor evenimente. Proiectul avea drept scop recuperarea epavelor OZN.

În decembrie 1984, șeful unui post de televiziune din Los Angeles a primit un plic care conținea opt pagini. Documentele erau semnate de către președintele Truman și vizau proiectul MAJESTY, care se ocupa cu recuperarea epavelor OZN, descoperite pe teritoriul SUA, după 1947. În cadrul proiectului lucrau cercetători de marcă și generali din armata americană.

Televiziunea din Los Angeles a făcut publice documentele și s-a adeverit că, semnătura președintelui Truman era autentică. Cei 12 specialiști aveau obiective precise. Analiza tuturor probelor care proveneau de la incidente legate de OZN-uri, inclusiv studierea cadavrelor non-umane descoperite.

În document se face referire la entități biologice extraterestre, descoperite în epavele OZN-urilor. În fața acestei știri, autoritățile americane nu au dat un punct de vedere, dar au dispus anchete în interiorul instituțiilor care aveau arhivate ca top secret astfel de documente. În anul 1992, un ziarist american, Friedman, intră în posesia unui alt document, care era întocmit de către cei 12 membri ai proiectului. În fapt, era vorba despre o notă informativă, pe care specialiștii o trimiseseră președintelui Truman, privind activitatea lor.

Ziaristul Friedman decide de a investiga acest caz și cere permisiunea văduvei Manzel, să studieze o parte din documentele personale ale soțului său. Manzel a fost un reputat om de știință american, care lucrase în cadrul acestui proiect, dar decedase între timp.
Studiind notele personale ale lui Manzel, Friedman a descoperit însemnări cu privire la proiectul MAJESTY.

68423711 - PROIECTUL MAJESTY A AVUT CA OBIECTIV, ENTITĂȚILE BIOLOGICE EXTRATERESTRE

Manzel a consemnat date despre activitatea celor 12, faptul că s-au deplasat în California, unde au recuperat epava unui OZN și a mai dat detalii despre autopsia unei entități biologice extraterestre. Friedman a scris o carte care s-a vândut în milioane de exemplare.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns