The news is by your side.

PROIECTUL KOLA, SAU CUM A FOST DESCOPERIT DRUMUL CĂTRE AGARTA

0

În anul 1970, URSS-ul lansa un proiect îndrăzneț, proiectul Kola. Rușii își propuseseră să foreze cât mai mult în interiorul Pământului.

Dacă fundul oceanului se află la o adâncime de 11 kilometri, rușii au reușit să foreze 12 kilometri. Forarea s-a făcut în insula Kola din Rusia.

La o adâncime de 7 kilometri au fost descoperite fosile microscopice unicelulare și apă. Temperatura la adâncimea de 12 kilometri era de 180 de grade Celsius, mult prea mare pentru a fi continuată forarea. Echipamentele utilizate pentru forare nu au rezistat la această temperatură.

Groapa a atins adâncimea de 12,2 kilometri și este considerată cea mai adâncă de pe planetă. Coroborăm acest proiect cu data de 11 septembrie 1945, atunci când agenții ruși din cadrul SMERȘ au intrat în cartierul general al marinei naziste.

Serviciul secret rusesc a reușit să pună mâna pe un secret impresionant, hărțile în care sunt indicate porțile de intrare spre Agartha, tărâmul legendar din interiorul Pământului.

Hărțile indicau cu lux de amănunt locurile pe unde se putea intra în interiorul pământului. Hărțile au fost preluate și duse la Moscova. Cei care au avut acces la aceste documente au fost arestați și au avut parte de morți suspecte.

În anul 1943, Hitler a demarat un proiect și chiar a racolat voluntari care trebuiau să se deplaseze în interiorul pământului, în misteriosul ținut al Agarthei.

Acolo ar fi trebuit construită o bază nazistă, un loc de refugiu în caz de necesitate. Documentele din arhiva nazistă arată că voluntarii racolați nu au putut depăși barierele psihologice, motiv pentru care proiectul a fost abandonat.

Naziștii plănuiau să trimită coloniști în Agartha prin intrarea de la Polul Sud. Naziștii erau convinși că mai mulți exploratori au pătruns în Agartha pe sub gheața din Antarctica.

agartha PROIECTUL KOLA, SAU CUM A FOST DESCOPERIT DRUMUL CĂTRE AGARTA

Documentele au fost ținute secret și rușii au lansat proiectul Kola, în speranța că vor pătrunde în Agartha sau Cetatea Soarelui, locul unde trăiește o populație care stăpânește energia Vril care dă puteri supraomenești.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și