The news is by your side.

Proiectul Isis, mumia extraterestră din Marea Piramidă și vizitatorii antici din alte lumi

3

În perioada 1957-1960, din ordinul lui Hrusciov, în URSS a fost lansat un proiect secret care s-a numit Isis. Decizia derulării acestui proiect a fost luată după ce în Marea Piramidă din Egipt a fost descoperită o mumie despre care s-a spus că este extraterestră. Mumia avea aspectul unui hibrid, iar alături de ea a fost descoperit un papirus.

Textul de pe papirus prezenta întâlnirea dintre faraonul Khufu și un umanoid venit din cer. În text se mai spune că, faraonul la cererea misteriosului umanoid a construit o piramidă.

Sovieticii au trimis cercetători și agenți KGB, care au transportat la Moscova, în cel mai secret mod, mumia. Mult mai târziu, un celebru arheolog egiptean a admis că în piramide au fost descoperite artefacte de tehnologie extraterestră.

La sfârșitul anilor 60, scriitorul elvețian Erich von Daniken lansa celebra teorie a Vechilor Astronauți. Vechile civilizații au fost vizitate de extratereștrii. El susținea că piramidele egiptene, complexul de la Machu Pichu, Stonehenge sau statuile din Insula Paștelui sunt creații extraterestre.

Viktor Ivanovici Belenko, cercetător, a lucrat mai mulți ani în cadrul proiectului Isis. El a declarat că mumia descoperită în Egipt are peste 12000 de ani vechime și datează din perioada predinastiilor egiptene.

Roswell, un mister care dăinuie

În anul 1997, după moartea unei celebre avocate americane, printre documentele din biroul său, au fost descoperite mai multe diapozitive cu imagini surprinse, imediat după prăbușirea în anul 1947, a unui OZN la Roswell, SUA.

Soțul defunctei, ofițer al armatei SUA, făcuse parte din comisia care a anchetat cazul Roswell. S-a presupus că imaginile au aparținut soțului și au fost surprinse în momentul recuperării unui cadavru umanoid cu caracteristici de reptilă.

Lungimea cadavrului era de 120 centimetri, capul foarte mare, la genunchi nu prezenta rotule, avea trei degete la o mână și nu prezenta organe sexuale. Matilda Odonnell Mac Elroy a fost infirmieră în cadrul armatei americane. În cartea pe care a publicat-o ea a prezentat perioada de șase săptămâni, atât a mai trăit umanoidul după incident, în care a făcut parte din comisia care l-a testat medical pe umanoidul recuperat în urma prăbușirii OZN-ului la Roswell, 1947.

Ea a susținut că toată comunicarea cu umanoidul s-a realizat prin telepatie sau prin scriere cu ajutorul simbolurilor. Airl, astfel se numea extraterestrul, provenea din zona centurii de asteroizi, zonă pe care a desenat-o pe o bucată de hârtie, unde a identificat o bază extraterestră.
Conform descrierii sale, umanoidul avea aspectul unui robot.

Nu prezenta organe intern. După moartea sa, corpul a fost autopsiat și în interior au descoperit un circuit nervos care parcurgea tot corpul. Capul era deosebit de mare și nu prezenta gură, nas și urechi. Creatura nu avea nevoie de apă, hrană și oxigen. Se hrănea cu propria energie.

6P1Qov0F9bOcKr0xvJuTmO5LwAM@500x333 Proiectul Isis, mumia extraterestră din Marea Piramidă și vizitatorii antici din alte lumi

Nazca, 2016

Thierry Jamin este un celebru arheolog francez. În anul 2016, el a făcut publică o excepțională descoperire la Nazca, Peru. Este vorba despre mai multe sarcofage în care se aflau mumii cu aspect amfibian și cu trei degete la mâini.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și