PROIECTUL HAARP. Uraganul Irma, produsul ingineriei climatice

PROIECTUL HAARP. Uraganul Irma, produsul ingineriei climatice

Unul dintre cei mai importanți oameni de știință ai secolului nostru, Michio Kaku, a făcut o declarație interesantă cu privire la uraganul Irma, în cadrul unui interviu acordat canalului de televiziune CBC.

Michio Kaku consideră că uraganul are dept cauză manipulările climatice. Norii au fost bombardați cu particule minuscule. Particulele au fost activate cu unde emise de antene HAARP, care sunt amplasate în diverse colțuri ale lumii.

În Gakona, Alaska, există 180 de astfel de antene care sunt capabile să producă 10 megawatts de încărcătură care poate schimba compoziția ionosferei la 50 de kilometri de suprafața pământului.

În anul 1999, Parlamentul European a luat poziție cu privire la proiectul HAARP. În anul 2002, parlamentul Rusiei i-a prezentat lui Putin un raport semnat de 90 de specialiști membrii ai comisiei internaționale care susțineau că proiectul HAARP este o armă geofizică, care poate manipula atmosfera, creând uragane, tornade sau uragane electromagnetice.

Declarația făcută de profesorul Michio Kaku a fost susținută de mai mulți oameni de știință. Mai mult, o fostă angajată NASA, Pattie Brassard, a completat declarația profesorului Kaku, declarând că NASA a descoperit un al doilea soare, care ca dimensiune este de zece ori mai mic decât Soarele și în orbita lui sunt șapte planete. Una dintre acestea este de zece ori mai mare decât Pământul și de patru ori mai mare decât Jupiter.

Pattie Brassard a mai adăugat că trebuie să fim pregătiți pentru ce este mai rău. O declarație care vine să confirme multe ipoteze care au circulat cu privire la cel de al doilea soare și apariția planetei Nibiru.

Cele şapte planete perturbă rotația Pământului și reduc câmpul magnetic. Cel de al doilea sistem solar va avea influențe devastatoare asupra climei și a mișcării plăcilor tectonice, a mai spus Pattie Brassard.

HAARP

V-am prezentat declarațiile a doi oameni de știință recunoscuți pe plan mondial. Ceea ce este inedit este faptul că acestea ne-au parvenit la o zi diferență una de alta, că mulți oameni de știință le susțin și că zidul tăcerii din lumea științifică, numit Omerta, a început să se fisureze.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)