The news is by your side.

Proiectul Blue Beam începe să dea roade! Iată care este agendă

3

Atunci când au apărut primele informații despre proiectul Blue Beam, mulți dintre noi am crezut că aceste informații sunt fantasmagorii, un scenariu grotesc. Acum când încercăm să facem un bilanț și o retrospectivă a anului 2017, lucrurile par să stea altfel.

O nouă religie?

Una dintre informații se referea la religie, credință și faptul că acestea vor genera un război. Se impune o religie nouă care să fie adaptată noilor cerințe. Acest lucru este un prim obiectiv al proiectului.

Într-o primă etapă, trebuie să dispară toată probele arheologice care atestă formarea și existența noastră, de-a lungul istoriei. Nu mai este necesară cunoașterea și studierea acestor probe despre ceea ce suntem noi, oamenii, despre identitatea noastră.

Negarea acestor probe, punerea lor într-o umbră. Vechile religii trebuie contestate, distruse toate probele și educarea tinerei generații într-un spirit modern , de dezinteres față de trecut, necunoaștere, inducere în eroare.
Pentru a crea o nouă religie, cele existente trebuie distruse. Manipulare, denigrare, poate chiar război.

Din păcate, asistăm la un astfel de scenariu care se desfășoară și se amplifică sub ochii noștri. Manipulare se realizează prin diferite forme, dar cea mai puternică este media.

Spectacolul cosmic al hologramelor

Cea de a doua etapă este spectacolul cosmic al hologramelor. Inducerea unui sentiment de insecuritate, de teamă.
Multe din fenomenele astrale sunt proiecții sub formă de holograme ale celor care vor puterea printr-o schimbare bruscă.

Falsele profeții, alături de manipulările prezentate mai sus, încearcă să creeze o dezordine socială. Omenirea de află într-o criză de ordin existențial. Această criză se va extinde în toate domeniile, economic, politic, religios.
O altă cale de manipulare este telepatia, care se realizează prin inducerea unor mesaje cu ajutorul undelor de joasă frecvență. Se spune că, aceste unde acționează asupra fiecăruia dintre noi, cu ajutorul unor sateliți, care transmit aceste unde asupra populației.

Messia, Apocalipsă și Antihrist

Se vorbește tot mai mult despre un nou Messia, Apocalipsă, Antihrist. Toate aceste mesaje ne induc un sentiment de teamă și insecuritate.

blue-beam Proiectul Blue Beam începe să dea roade! Iată care este agendă

Dacă lucrurile stau așa cum le-am prezentat, proiectul Blue Beam își va atinge scopul în cel mai scurt timp.
Miliarde de oameni suntem manipulați de alții, care sunt câțiva. Teza prin care Pământul este suprapopulat s-ar putea să fie reală, pentru păpușarii acestui proiect.

Rămân câteva întrebări. Cine sunt acești oameni din umbră și care este scopul lor?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și