Descopera

PROIECTUL BLUE BEAM, HOLOGRAME ȘI HALUCINAȚII COLECTIVE

China este o țară plină de mistere. În octombrie 2015, un oraș fantomă gigant a putut fi observat pe cer. Meteorologii au explicat acest fenomen ca fiind un miraj natural, numit Fata Morgana.

Unii specialiști au explicat acest fenomen prin faptul că atmosfera este formată din mai multe straturi cu densități și temperaturi diferite. Cauza acestor fenomene ar fi refracția luminii.

Un fenomen asemănător s-a produs în Nigeria. Zeci de mii de persoane au urmărit un oraș fantomă care plutea pe cer. Martorii susțin că au văzut clădiri, drumuri, vegetație. Toate acestea au plutit minute în șir deasupra unei zone vaste din Nigeria.

În martie 2016, fenomenul s-a repetat în China. Zeci de mii de persoane au fost martorii acestui eveniment. Un oraș fantomă plutea pe cer. Mulți martori au declarat că au auzit zgomote care proveneau din cer.

Momentul a fost filmat, fotografiat, iar specialiștii au fost martori, alături de oamenii de rând, la acest misterios fenomen. Au fost persoane care au susținut că fenomenul a fost un experiment al celebrului proiect Blue Beam. Mulți susțin că acest proiect este un spectacol spațial care este creat de energia electromagnetică care acționează asupra creierului uman.

Energia electromagnetică crează o stare de hipnoză colectivă care duce la viziuni sau halucinații colective. Misteriosul oraș care plutea deasupra Chinei nu era alt ceva decât o hologramă optică și sonoră în trei dimensiuni, o proiecție realizată cu ajutorul laserului lansat dintr-un satelit.

Proiectul Blue Beam are ca scop manipularea populației, inducerea unei stări că apocalipsa se apropie. Cu ajutorul undelor ELF, VLF și LF conștiința persoanelor martore la acest eveniment se modifică.

Persoanele care susțin existența proiectului Blue Beam sunt convinse că, evenimentele tragice din 11 septembrie 2001, au fost o mare diversiune, în sensul că, avioanele care au lovit Turnurile Gemene au fost holograme, iar explozibilul era amplasat, cu mult timp înainte.

Cei care susțin teoria unui complot mondial au lansat ideea că avioanele care au lovit Turnurile Gemene nu au făcut zgomot, iar în ceea ce privește Pentagonul, nu ar fi existat un avion care să intre în coliziune cu această construcție. În consecință, avioanele au fost holograme.

VIAȚĂ-ANTERIOARĂ PROIECTUL BLUE BEAM, HOLOGRAME ȘI HALUCINAȚII COLECTIVE

Nu știm cât adevăr și câtă fabulație este în această teorie. Un lucru este cert. Pentagonul nu a fost lovit de un avion. Această afirmație este susținută de foarte mulți americani. În ceea ce privește Turnurile Gemene, ancheta nu a făcut referire la urmele lăsate de cele două avioane, în impactul cu cele două turnuri.

loading...
Comments
To Top