X-Files

„Proiectul 1974”: Cum au construit americanii OZN-uri după schițe furate din Germania

Guvernele din întreaga lume neagă cu vehemență existența extratereștrilor. Această politică, hilară pentru timpurile în care trăim, este contrazisă în fiecare zi de faptul că în diferite locuri de pe glob sunt semnalate diverse farfurii zburătoare.

Setea de tehnologie a guvernului american s-a accentuat imediat după terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial. Germania fiind la pământ, americanii au pus mâna pe cele mai bine secrete militare de care dispunea Hitler. Printre acestea s-au numărat și numeroase schițe ale unor aparate de zbor extraterestre. Se spune că Hitler a fost ajutat de către o specie extraterestră pentru a dezvolta anumite tehnologii importante pentru a pune stăpânire pe întreaga planetă, însă, cât de adevărat este nu poate nimeni certifica.

Americanii s-au ambiționat în vederea construirii farfuriilor zburătoare și din această cauză au demarat „Proiectul 1974„. Proiectul a reunit cei mai consacrați ingineri de pe teritoriul nord american și infuzia de capital era efectuată fără limită. OZN-urile trebuiau construite cu orice preț și ținute cât mai departe de ochii curioși ai publicului larg.

Într-o notă, redactată în 1956, inginerii americani susțineau că farfuriile zburătoare construite în cadrul proiectului ating de 4 ori viteza sunetului și pot decola vertical cu viteză maximă. De asemenea, aparatele de zbor puteau să ajungă până la 30.000 de metri înălțime și puteau efectua zboruri incredibil de lungi.

În 2012, numeroase documente declasificate au arătat că aceste aparate de zbor stranii au fost construite și controlate cu ajutorul jeturilor de propulsie. Viteza maximă la care puteau să ajungă era de 5000 de kilometri pe oră și distanța dintre New York și Miami era străbătură în doar 24 de minute.

1974 2 - "Proiectul 1974": Cum au construit americanii OZN-uri după schițe furate din Germania

Întrebarea logică este cum de a dispărut acest proiect? De ce nu s-au mai găsit dovezi ale existenței farfuriilor zburătoare? Poate că ele există și în ziua de astăzi s-a ajuns la o tehnologie greu de imaginat, dar oficialii americani neagă cu vehemență aceste chestiuni, susținând că nu s-au atins niciodată asemenea ambiții.

1974 - "Proiectul 1974": Cum au construit americanii OZN-uri după schițe furate din Germania

Cu toate acestea, există credința că tehnologia secretă de care dispun cele mai importante țări ale lumii depășește cu peste 50 de ani tehnologia care este prezentată opiniei publice.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top