Proiecția mentală, legătura cu alte dimensiuni

Proiecția mentală, legătura cu alte dimensiuni

În anul 1964, Ted Serios, un celebru fotograf american, apropie un aparat de fotografiat de fața sa și realizează o fotografie. Gestul se dorea a fi o glumă, însă ceea ce s-a întâmplat după ce a văzut fotografia a fost ceva de neînțeles. Imaginea din fotografie reprezenta un imobil.

El a continuat să facă astfel de experimente și a avut surpriza să constate apariția în fotografii a unor obiecte la care el se gândea în momentul fotografierii. El a numit aceste imagini proiecții mentale.

Experimentele lui Serios au fost preluate și studiate de profesorul Eisenbud care a concluzionat că Serios dispune de capacități paranormale de excepție.

Tesla își previzualiza invențiile

Într-un interviu pe care l-a acordat Nikola Tesla, marele inventator, susținea că toate invențiile i s-au derulat mental, le-a revizualizat. Toate au fost perfecționate, au fost corectate într-o proiecție mentală atât de reală, încât niciodată un aparat proiectat de el nu a dat greș.

Totul a funcționat corect, fără corecții ulterioare, totul a fost construit fără experimente preliminarii.

Nikola Tesla își dezvoltase o capacitate astrală în alte dimensiuni neobișnuită. El spunea că a putut comunica cu ființe eterice.

Loading...

Termenul de proiecție mentală a fost utilizat pentru prima dată de Freud, care afirma că ele implică o operaţiune prin care subiectul expulzează din sine sentimente, dorințe pe care nu le cunoaște sau refuză să le asume.

Cu proiecția mentală se controlează masele

Jung scria despre Hitler că avea o capacitate de proiecție mentală excepțională care capta și manipula masele.

Recunoscuți pentru proiecțiile mentale sunt șamanii, yoghinii, hindușii, călugării tibetani. Ei au capacitatea de a efectua călătorii astrale. Cu ajutorul corpului astral ei intră în comunicare cu alte dimensiuni prin proiecții mentale.

În timp, oameni de știință au căutat să găsească căi de comunicare dintre lumea materială și invizibil. În studiile lor, ei au luat în considerare scrierile hinduse care descriu relația dintre vibrațiile unei persoane și capacitatea sa de a efectua proiecții mentale.

dimenisuni paralele

În planul astral, există Cronica Akasa, o formă de stocare a informațiilor dintre realitatea pe care o trăim și celelalte dimensiuni. În anul 1971, omul de afaceri Robert Monroe a publicat cartea Journeys Out of the Body, în care își descria proiecțiile mentale.

În unul din aceste cazuri, el a descoperit că un angajat de al său care susținea că este bolnav, se afla alături de prietenii săi într-un restaurant.

loading...

Related posts