Take a fresh look at your lifestyle.

Proiecte secrete șocante! Complotul din spatele ușilor închise

Când citim sau discutăm despre teoria complotului, avem tendința de a o ridiculiza sau minimiza. Cu toate acestea, în istorie sunt câteva evenimente care susțin existența complotului, în spatele ușilor închise.

Incidentul din Golful Tonkin


Președintele american Lyndon Johnson a făcut o declarație în fața poporului american, în care susținea că forțele armate nord-vietnameze au atacat mai multe vase americane în Golful Tonkin.

El își încheia discursul, declarând război Vietnamului. Era o minciună, prin care a motivat declanșarea războiului din Vietnam. Documentele desecretizate în anul 2005 și aparținând Agenției Naționale pentru Securitate prezintă informații cu privire la inexistența acestui incident.

Experimentul privind sifilisul


În perioada 1932-1972, serviciul de sănătate publică din SUA a efectuat un test pe sute de persoane afro-americane, bolnave de sifilis. Subiecților nu li s-a spus că suferă de sifilis, iar și mai cumplit este faptul că nu au primit un tratament adecvat bolii, cu toate că, începând cu anul 1940, penicilina era disponibilă în spitale.
Din cauza acestui sinistru test, soțiile, iubitele și copiii celor 400 de subiecți au murit în condiții dramatice.

Proiectul MK Ultra


În anul 1995, președintele Clinton își cerea scuze poporului american, în numele guvernului american. În perioada 1950-1973, CIA a utilizat pe subiecți droguri, agresiuni sexuale și verbale, privări senzoriale, șocuri electrice, pentru a observa comportamentul acestora. La experiment au participat 80 de instituții, printre care spitale, închisori, universități, școli.

Operațiunea Northwoods


Pentru a face posibil un război asupra Cubei, autoritățile americane au hotărât să sacrifice americani, în incidente pe care le-au declarat ca fiind provocate de cubanezi. În realitate, și-au bombardat propriile vapoare, pentru a avea un pretext în declanșarea unui război.

Loading...

CIA și traficul de droguri


În anii 80, CIA a fost implicată în traficul de droguri din Los Angeles, în urma căruia a obținut profituri importante. CIA era la concurență cu cartelurile columbiene. Cel care a dat în vileag această afacere, Gary Webb, a fost găsit împușcat în apartamentul său. S-a spus că s-a sinucis.

Spionaj cu drone insecte


rp_manipularea-maselor.jpg

SUA dispun de tehnologie avansată cu ajutorul căreia supraveghează populația. Printre ultimele forme de supraveghere și spionaj se numără dronele sub formă de insecte. Acestea pot intra cu ușurință într-o clădire, unde filmează, înregistrează sau chiar atacă o persoană.

loading...

Comentariile sunt închise.