PROIECTE SECRETE. MORȚI SUSPECTE

PROIECTE SECRETE. MORȚI SUSPECTE

Forțe speciale americane Delta au fost angajate într-un combat galactic împotriva extratereștrilor. Lupta s-a dat în subteran, în deșertul New Mexico. 60 de soldați și civili au fost uciși de extratereștrii gri care au utilizat arme pe bază de plasmă.

Afirmația aparține inginerului american Phil Schneider care a lucrat la un proiect militar de la baza Dulce, New Mexico. Familia Schneider este cunoscută și prin faptul că tatăl lui Phil a lucrat la realizarea primei bombe atomice.

În baza de la Dulce au lucrat alături de specialiștii americani și extratereștri numiți gri sau Zeta Reticulieni care au fost direct implicați în incidentul de la Roswell, atunci când s-a prăbușit un OZN. Autoritățile americane au recuperat epava, cadavre de extratereștri, dar și un extraterestru în viață care a trăit câțiva ani sub atenta observare a cercetătorilor americani.

Extratereștrii prezenți pe Terra

Anthony Sanchez, autorul lucrării UFO Highway, declara în anul 1979. Când au început lucrările la baza Dulce, în urma săpăturilor, muncitorii au descoperit un sistem de galerii pe care îl utilizau extratereștrii.

După ce a fost construită baza subterană de la Dulce, specialiștii american au lucrat alături de extratereștri la un proiect militar. La un moment dat, situația a scăpat de sub control, iar între cele două părți a intervenit un conflict care a avut ca victime 60 de persoane.

Pentru a pune capăt acestui conflict, forțele speciale Delta au intervenit. În timpul acestui conflict, Schneider a fost rănit la o mână de jetul de plasmă al unei arme utilizate de extratereștri.

Loading...

Schneider s-a sinucis?

În anul 1996, Schneider a fost descoperit spânzurat în locuința sa. Oficial s-a spus că este vorba despre o sinucidere. Multe voci au susținut că Schneider ar fi fost ajutat să se sinucidă, dat fiind faptul că în mai multe rânduri, a făcut declarații despre incidentul de la baza Dulce și implicarea extratereștrilor în proiecte militare secrete.

Schneider a fost descoperit de soția sa, care a declarat că înainte să fie ștrangulat cu o coardă de la pian, fusese agresat și maltratat fizic.

Cu șapte luni înainte să moară, el făcuse declarații tulburătoare în cadrul unei conferințe susținute la Idaho, despre implicarea extratereștrilor în proiecte militare.

Mai mulți specialiști au decedat în condiții suspecte

În anul 1997, UFO Universe Magazine a publica o listă cu numele cercetătorilor implicați în proiecte secrete și care au decedat în condiții suspecte, în ultimele decenii. Lista cuprinde 137 de nume, oameni de știință și cercetători.

Phil Schneider

Conform declarațiilor pe care le-a făcut, Schneider a lucrat în 12 din cele 129 de baze secrete pe care le are SUA. Cooperarea cu extratereștrii a început în anul 1954, ca urmare a unui pact încheiat care s-a numit Tratatul Grenade.

Ca urmare a acestui tratat, SUA au realizat aparate de zbor furtive, au creat viruși cu ajutorul cărora este controlată populația mondială.

loading...

Related posts