Take a fresh look at your lifestyle.

PROIECTE DIABOLICE ȘI CONSPIRAȚII DE-A LUNGUL ISTORIEI

De-a lungul istoriei au existat diferite proiecte și experimente care la prima vedere par de necrezut. În realitate, au fost adevărate.

Experimentul Tuskegee

Începând cu anul 1932, timp de 40 de ani, Institutul Tuskegee din SUA a efectuat un experiment pe 600 de bărbați afro-americani bolnavi de sifilis. Sub pretextul că li se acordă asistență gratuită, subiecților nu li s-a spus de ce boală suferă. În toată această perioadă, subiecții au fost tratați cu aspirină.

Operațiunea Northwood

Pentru a avea motive să atace Cuba, autoritățile americane au pus la cale, în anul 1962, un plan diabolic. Americanii și-au deturnat propriile avioane și vapoare, susținând că acele acte teroriste au fost orhestrate de Cuba. Mai mult, au organizat înmormântări cu morți fictivi, susținând că victimele și-au pierdut viața în atacuri teroriste organizate de Cuba.

Cazul Naiyrah

În august 1990, după ce se produseseră tensiuni între Irak și Kuwait, miza fiind petrolul, în Senatul american a depus mărturie o tânără pe nume Naiyrah. Aceasta a susținut că irakienii au omorât 300 de copii, într-un spital din Kuweit. Congresul american a consimțit ca SUA să invadeze Irakul. La scurt timp, s-a dovedit că Naiyrah era fiica ambasadorului din Kuweit în SUA și că discursul său fusese gândit de o companie americană de relații cu publicul.

Operațiunea Paperclip

Imediat după terminarea celui de al Doilea Război Mondial, autoritățile americane au acordat azil politic oamenilor de știință naziști. Aceștia au preluat cu ei în SUA, toate documentele aferente proiectelor științifice la care lucrau. Unii dintre aceștia au lucrat chiar și în cadrul proiectului Apollo.

Proiectul MK-Ultra

Timp de 23 de ani, CIA a realizat un studiu cu privire la rezistența organismului uman la droguri precum LSD, la hipnoză și tortură. În timpul Războiului Rece, s-au produs mai multe incidente despre care sovieticii au spus că au fost provocate de americani sau aliații lor occidentali.

Loading...

În anul 1956, unul dintre cei mai importanți spioni britanici era Buster Crabb. Acesta a dispărut într-o operațiune de spionaj a vaporului pe care se afla Nikita Hrușciov. Vaporul era ancorat într-un port din Anglia, iar Crabb, care era un excelent scufundător, trebuia să examineze modul în care fusese construit. Cu toată experiența pe care o avea, Crabb a dispărut fără urmă.

Serviciile secrete britanice au susținut că, în realitate, Crabb lucra pentru ruși și valorificase oportunitatea de a fugi în URSS, urcându-se pe vapor.

organism uman

Poate că cel mai enigmatic caz este cel al unei stații de radio rusești care emite pe unde scurte de 40 de ani. O dată la câțiva ani, sunetul este întrerupt și o voce rostește nume, litere și numere. Stația a fost localizată într-o bază militară, dar mesajele sunt un mare mister.

loading...

Comentariile sunt închise.