Descopera

Proiect secret: 12 OAMENI AU ZBURAT PE PLANETA SERPO

Călătoriile în trecut, s-au realizat accidental în cadrul proiectului Serpo. Inițial echipa a fost formată din 10 persoane, 9 bărbați și o femeie. Femeia a fost eliminată din proiect, pentru că realizatorii proiectului au descoperit că femeia era însărcinată.

Nașterea unui copil într-un alt timp, o altă dimensiune, a născut controverse mari în rândul specialiștilor, astfel încât, s-a hotărât ca femeia să fie eliminată din echipă. Au rămas cei 9 bărbați care au fost pregătiți pentru a face o călătorie în altă galaxie, numită Zeta Reticuli, unde specialiștii au susținut că există 7 planete care sunt similare cu Pământul.

Din păcate, misiunea celor nouă a eșuat, nava nu a putut ajunge în Zeta Reticuli, ea rămânând în galaxia noastră.
Trei dintre membrii echipajului au murit în timpul zborului. Proiectul a fost abandonat. Zeta Reticuli este un sistem solar format din planete duble, Zeta 1 și Zeta 2. Notorietatea acestor planete vine de la faptul că mai mulți specialiști consideră că extratereștrii denumiți micii gri, provin de pe această planetă.

În anul 1961, Betty și Barney Hill au fost răpiți de către extratereștrii gri. Sub hipnoză, Betty a desenat o hartă care reprezintă constelația Zeta Reticuli, de unde provin extratereștrii gri și unde au fost duși. În perioada 1988-1989, Robert Lazar, un fizician de înalt nivel, a lucrat pentru baza secretă Zona 51. El a declarat că harta desenată de Betty Hill, în anul 1961, este identică cu cercetările pe care le-a făcut, privind existența și poziția acestei galaxii în univers.
El afirmă că a avut acces la documente secrete care confirmă ceea ce Betty a desenat.

Lazar susține că a lucrat la un proiect care viza propulsia unei farfurii zburătoare, timp de cinci luni.
Încă din anul 1988, SUA aveau proiecte prin care încercau să construiască aparate de zbor, după modelul propulsiei utilizate de către extratereștrii.

În data de 20 septembrie 1990, patru astrofizicieni au descoperit o exoplanetă care se afla în orbita planetei Zeta 2.
La patru zile, după ce au dat publicității această descoperire, cei patru astrofizicieni au fost dați afară din proiect. Conform declarațiilor celor patru, comunicarea cu extratereștrii gri, cei care vin din galaxia Zeta Reticuli, a început în anul 1947, imediat după accidentul de la Roswell, în care epava unui OZN a fost descoperită de către americani, inclusiv a fost recuperat un extraterestru care a mai trăit cinci ani, după acest accident.

Americanii au aflat că extraterestrul provenea de pe planeta Serpo, care se afla situată în galaxia Zeta Reticuli.
Prin intermediul acestui extraterestru a fost stabilită o întâlnire între americani și extratereștrii, la baza militară Air Force din Hollomand. Astfel a început un proiect între extratereștrii și americani, numit Ebens. A fost stabilită o echipă de 12 persoane, 10 bărbați și 2 femei, care au zburat pe planeta Serpo, într-un OZN.
Proiectul s-a derulat până în anul 1978.

serpo96 - Proiect secret: 12 OAMENI AU ZBURAT PE PLANETA SERPO

Ultimul membru al acestui echipaj a murit în anul 2002. El a declarat că unii dintre membrii echipei au murit pe planeta Serpo. Conform declarațiilor, americanii au primit informații pentru construcția unor aparate de zbor, asemănătoare OZN-urilor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top