Programul Monarchy a transformat-o pe Marilyn Monroe intr-un obiect sexual

Programul Monarchy este o nouă metodă prin care se încearcă manipularea în masă a oamenilor. Foarte puţini îl pot identifica, datorită complexităţii sale cât şi a numărului extrem de mare al personalităţilor implicate.

Baza acestui program constă în manipularea minţii copiilor pentru a-i proteja de personalităţile multiple de care suferă. Cu ajutorul unor tehnici specifice de tortură sunt determinate personalităţile multiple care prin anumite procedee de manipulare se creează o nouă personalitate aparte îngropându-le pe celelalte mai vechi.

Pornind de la această idee, mai mulţi artişti de talie mondială au suferit transformări de-a lungul timpului. Cele mai consistente exemple ale transformărilor incredibile sunt ale lui Beyonce care a devenit peste noapte Sasha Fierce şi Norma Jean care s-a transformat în frumoasa .

Marilyn Monroe a fost prototipul programuluiMonarchy Mind Programming” (MDM). Începând cu schimbarea sa incredibilă mai mulţi artiştii au aderat la acest program implementat de Illuminati din dorinţa lor absurdă de a induce lumea într-o stare latentă pentru a putea fi mai uşor de manipulat. Şi se pare că au reuşit!

Cine a fost Marilyn Monroe?

Loading...

Născută sub numele de Norma Jean, a cescut într-un orfelinat unde a fost abuzată sexual în repetate rânduri. Copiii care sunt abuzaţi sexual sunt subiecţii perfecţi pentru Programul Monarchy. Anatomic şi fiziologic mintea serupe” în două atunci când un copil suferă traume, astfel prima personalitate (parte) este marginalizată de o a doua. În acest fel traumele sunt îndepărtate şi suferinţa devine inexistentă. Nouă personalitate ia loc celei vechi şi toate trăirile neplăcute sunt reprimate. Personalitatea veche nu dispare niciodată doar că se afla într-o stare de adormire.

Norma Jean, o femeie normal ca oricare alta, a suferit o dedublare de personalitate, transformându-se într-o femeie extrem de frumoasă şi sexy pe care o cunoaştem cu toţii sub numele de Marilyn Monroe. Elementele specifice ale programului MDM sunt după cum urmează: fluturi, pisici sexy, haine leopard, marionete, manechine cât şi pantofii roşii.

Marilyn Monroe a fost creată în cadrul programului Monarchy beta, care constituie un sclav sexual feminin sub controlul permanent al programatorului său. Ea este numită şi Prototipul Mk-Ultra primul model prezidenţial„, fapt pentru care a fost implicată de cătreprogramatori” în relaţii sexuale cu J.F. Kennedy. Prin ea se încerca manipularea directă a preşedintelui SUA, din acea vreme. În concluzie, Marilyn Monroe a fost redefinita pentru a fi un obiect sexual şi nimic mai mult.

Factorii declanşatori

Subiecţii sunt instruiţi pentru a răspunde la comenzi sonore, în acest fel o frază pronunţată deprogramator” poate să declanşeze nouă personalitate şi să pornească în misiunea primită. În acest fel sclavii sunt controlaţi prin cuvinte cheie care le declanşează starea de spirit cât şi ideile. Unii dintre slavii sunt induşi într-un somn permanent ei trăiesc o viaţă normală şi sunt activaţi atunci când este cu adevărat nevoie de ei. Reprezentanţii unor poziţii cheie în ierarhia Illuminati au fost induşi în starea de somn şi vor fi activaţi atunci când Anticristul va conduce lumea.

Concluzie

Programul MDM este unul dintre cele mai malefice modalităţi de a manipula oamenii. Subiecţii aleşi şi transformaţi peste noapte în diverse personaje sunt aleşi dintre cei mai cu notorietate oameni de pe Pământ. Ei sunt modificaţi, împinşi spre o viaţă depravată, cei mai mulţi se refugiază în alcool, droguri şi sex, iar apoi, când şi-au încheiat misiunea sunt lăsaţi să moară. Cred că aţi observat că din ce în ce mai mulţi artişti au suferit morţi suspecte în ultimii ani. Aceştia au fost victimele programului de manipulare în masă Monarchy şi au servit unui plan diabolic pus la punct de Illuminati.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și