Program secret! Soldații prezentului sunt formați cu forțe psihice speciale!

Program secret! Soldații prezentului sunt formați cu forțe psihice speciale!

De curând, ziarul rusesc Armeysky Sbornik a publicat un articol în care a prezentat informații cu privire la un program în cadrul căruia sunt formați soldaţi cu forţe psihice speciale.

Prin forța minţii, subiecţii pot distruge cristale, asculta conversaţii la distanța, intervin în cadrul unor programe informatice. Subiecţii sunt numiţi soldaţii războiului parapsihologic și au fost utilizaţi cu succes în războiul din Cecenia. Conform ultimelor informații, soldaţii au fost cooptaţi în diferite operațiuni realizate de serviciile secrete ruseşti.

Din punct de vedere cronologic, primul program de acest gen s-a desfăşurat în anul 1800 la Londra. Mai târziu, în anul 1930, americanii au dezvoltat cu succes un program asemănător. În timpul războiului rece, cele două mari puteri, URSS și SUA au investit sume importante în astfel de proiecte.

Conform articolului menționat, Rusia a continuat acest proiect, rezultatele fiind excepționale. În anul 1972, URSS a prezentat un documentar în care subiecţii, prin tehnici de meditaţie, puteau să-și exploreze propriile unde electromagnetice, controlau și traversau timpul și spațiul. Specialiştii susțin că în timpul meditaţiei, concentrarea și coerenta amplitudinii frecventei undelor cerebrale dintre cele două emisfere ale creierului alterează conștiința subiectului. Tensiunea arterială scade semnificativ, iar organismul rezonează cu câmpul electrostatic al pământului. Se spune că subiectul intra într-o dimensiune intermediară, în care conștiința să poate explora timpul și spațiul.

În anul 1960, sovieticii au lansat un amplu program privind percepţia extrasenzorială. Cheia acestui program a fost studierea inconştientului care era considerat vârful icebergului mental. Cercetătorii au studiat relația dintre conștient și inconștient. Plecând de la teoria lui Freud conform căreia inconştientul este vârful icebergului mental, specialiştii au efectuat experimente cu tehnici și metode avansate în domeniul percepţiei extrasenzoriale.

Concluzia acestor experimente a fost ca inconştientul controlează majoritatea activităţii cerebrale. Conform unor estimări, o persoană poate trata conștient 40 de informații într-o secundă, în timp ce creierul primește într-o secundă, peste 11 milioane de informații. Restul de informații de 10999960 sunt tratate în mod inconștient.

În anul 1920, Hâns Berger utilizează în studiile sale electroencefalograma. Primele concluzii au fost ca la baza telepatiei stau curenţii electrici generaţi de activitatea cerebrală. Activitatea mentală sta la baza emisiei electromagnetice captabila la distanța. Când vorbim despre electromagnetism, vorbim despre propagarea undelor.

soldati turci

Gândirea este un călător în timp și spațiu care ajunge în cel puțin în cele cinci dimensiuni spaţio-temporale. Viitorul este influențat de prezent și trecut. Mai târziu, a fost lansat conceptul de rezonanţă morfica, o regiune nematerială care călătorește în timp și spațiu.

CATEGORIES
Share This
>