Profetii

Profețiile lui Nostradamus: Omul va trăi 200 de ani, colonia spațială și schimbări economice

Profețiile lui Nostradamus descriu schimbări economice importante, prelungirea vieții omului până la vârsta de 200 de ani și chiar colonizarea altor planete.

Într-o casetă metalică, descoperită în toamna anului 1999, pe fosta moșie a lui Nostradamus, au fost descoperite mai multe pergamente secrete. Profețiile au fost făcute publice sub forma unei lucrări, intitulate “Descifrarea profetiilor lui Nostradamus”, semnată de dr. Edmond Fourier.

Descoperirea profețiilor

Povestea acestor manuscrise, relatată de Fournier în cartea sa, a început în momentul în care doctorul a descoperit anumite indicii lăsate special de Nostradamus într-un din cărțile sale. Fourier a urmat aceste indicii și a ajuns pe moșia lui Nostradamus. Acolo a văzut o piatră mare și în clipa în care a rostogolit bolovanul a dat peste o cutie. În acea cutie a descoperit mai multe manuscrise îngălbenite de patina timpului. Scrisul era cel al lui Nostradamus și atunci Fourier a realizat că are de-a face cu anumite profeții ascunse.

Profețiile lui Nostradamus – Cum va fi lumea viitorului?

Scrierile conţin sute de profeţii, necunoscute până acum, unele dătătoare de speranţe, altele îngrozitoare. Iată câteva dintre ele, considerate de Fourier, drept cele mai semnificative:

Diferenţele între limbi vor dispărea

Potrivit lui Nostradamus, ca urmare a unei invenţii pe care o denumeşte “un nou aparat”, lumea va fi “aşa cum a fost înainte de Turnul Babel”. Explicaţia cercetătorului este ca Nostradamus s-a gândit la un fel de maşină de tradus universală, poate un calculator. Profetul spune că această descoperire va duce curând la dispariţia naţiunilor.

loading...

Economia mondială se va prăbuşi odată cu dispariţia averilor lor, “bogaţii vor muri de mai multe ori”, spune profetul.

Soarele va furniza întreaga energie

Actualele surse de energie vor fi înlocuite de o putere ieftină, care se găseşte din belşug, provenind din ceea ce Nostradamus denumeşte “Regele Cerului”. Potrivit cercetătorului, este vorba de o descriere a unui satelit care captează energie solară şi o transmite spre Pământ.

Oamenii vor trăi 200 de ani

Progresele medicinii vor prelungi durata de viaţă medie a omului la 200 de ani. O persoană de 80 de ani va arăta că una de 50, spune profetul. Numărul homosexualilor va creşte de patru ori.

Din motive inexplicabile, numărul “bărbaţilor care îi iubesc pe bărbaţi va fi de patru ori mai mare”, prezice Nostradamus. Vechile metode chineze de vindecare vor înlocui medicina modernă”.

Însănătoşirea va veni din Est”, scrie Nostradamus. Pe baza bioenergiei transmise prin mâini, metoda va permite şi celor care nu au pregătire medicală să vindece boli, de la constipaţie la cancer.

Toate impozitele vor fi desfiinţate. O revoltă de masă va duce la desfiinţarea definitivă a impozitelor. “Oamenii vor refuza să plătească impozite regelui”, scrie prezicătorul.

Radiaţiile vor usca Pământul

“Regele va fura pădurile, cerul se va deschide, câmpurile vor arde din cauza căldurii”, scrie Nostradamus. Este un avertisment ce arată că distrugerea pădurilor tropicale va duce la subţierea stratului de ozon, expunând Pământul radiaţiilor ultraviolete nocive.

Un papă carismatic va fi omorât în timp ce vizitează o ţară străină, declanşând tulburări planetare. Dr. Fourier afirma că este vorba de succesorul lui Ioan Paul al II-lea, deoarece Nostradamus îl descrie “tânăr”. Religiile oficiale vor dispărea. Asasinarea Papei va declanşa un război sfânt şi, drept rezultat, bisericile sub forma actuală nu vor mai exista, spune Nostradamus, adăugând însă că oamenii vor continua să se roage şi-şi vor menţine credinţa în Dumnezeu.

Cei mai mulţi oameni vor părăsi Pământul

nostradamus - Profețiile lui Nostradamus: Omul va trăi 200 de ani, colonia spațială și schimbări economice

În următorii 300 de ani, omul va coloniza alte sisteme stelare. Pentru majoritatea oamenilor Pământul “va deveni un mit”, prezice Nostradamus. Sfârşitul lumii va avea loc în 2436. Nostradamus declară cu certitudine că istoria umanităţii se va sfârşi la 1 octombrie 2436. El nu indică mijloacele prin care omenirea va fi distrusă, dar sugerează că fiinţe pe care le denumeşte “duşmanii noştri vechi” vor începe un război.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top