Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018

3

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018 implică numeroase evenimente teribile, care ne vor schimba planeta și inclusiv viața, așa cum o cunoaștem în prezent.

Unul dintre cei mai controversați profeți ai tuturor timpurilor a fost Nostradamus. În 1555, Michel de Nôtre-Dame, cunoscut ulterior sub numele de Nostradamus, scria prima sa carte cu profeții. Acestea sunt împărțite în mai multe centurii, iar fiecare profeție este codată într-un catren, adică o strofă cu 4 versuri.

Cel mai bizar fapt este că niciodată, nimeni, nu a putut să decodeze cu exactitate profețiile lui Nostrdamus înainte ca evenimentele să se petreacă. Poate că acesta este motivul principal pentru care profețiile lui Nostradamus sunt atât de contestate în prezent.

Profeția despre Donald Trump

Cu puțin timp înainte ca Donald Trump să fie desemnat președintele SUA, o profeție, marca Nostradamus, a fost făcută publică. Aceasta susține că Trump va fi președintele SUA și chiar așa a și fost.

„Trompeta falsă” (Donald Trump) se va asigura că Bizanțul își va schimba legi“.  Specialiștii cred că Bizanțul este de fapt Grecia, țară prin care emigranții musulmani ajung în Europa. Donald Trump și-a bazat toată campania electorală împotriva emigranților. Este inetresantă legătura pe care Nostradamus o propune în acest catren. Donald Trump va provoca dezacorduri mari la nivel mondial și țara în care curge lapte și mierea, adică Israelul va avea de suferit enorm.

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018

Cutremure în mai multe zone ale globului

Una dintre țările vizate de cutremure în 2018 va fi China. Numeroase cutremure se vor produce pe teritoriul Chinei și acestea vor produce numeroase pagube. În timpul iernii lui 2018, o activitate ciudată se va înregistra în „centura de foc a Pacificului”, unde mai mulți vulcani vor erupe.

Vor exista taifun-uri în China, Japonia și chiar în Australia. Rusia va fi afectată de fenomene meteorologice extreme și vor fi multe inundații.

Radiațiile solare ne va arde planeta?

„Regii vor fura pădurile, cerul se va deschide și câmpurile vor fi arse de căldură”, scria Nostradamus. Acesta ar putea fi un avertisment că planeta noastră ar putea fi afectată de radiațiile solare.

Vezuviu va erupe

Vezuviu este mai mult decât un vulcan și conform lui Nostradamus acesta va zgudui Italia din toate încheieturile. Experții sunt de părere că dacă Vezuviu va erupe atunci ne vom confrunta cu cea mai agresivă erupție vulcanică din toate timpurile.

Marele Război Mondial

Un alt subiect interesant este cel despre Al Treilea Război Mondial. Profețiile lui Nostradamus sunt confuze cu privire la acest subiect sau cel puțin așa sunt interpretate.

„Marele război va începe în Franța și toată Europa va fi atacată, va fi lung și terifiant pentru toată lumea … și apoi în cele din urmă va exista pace, dar doar câțiva se vor bucura de ea”, scria Nostradamus într-unul din catrenele sale.

nostradamus - Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018

Nu se poate spune cu exactitate când va începe acest război mondial, dar experții vehiculează ideea că el va dura circa 27 de ani. Va izbucni în momentul în care o lumină mare va fi vizibilă pe cer. Este posibil să fie vorba despre o cometă sau poate explozia unei stele. După cei 27 de ani de război, pacea va reveni pe planetă, dar pentru că vor rămâne extrem de puțini oameni, societatea se va schimba din temelii.

 

 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și