Take a fresh look at your lifestyle.

Profetiile lui Nostradamus pentru anul 2013

Nostradamus este unul dintre cei mai prolifici profeți ai omenirii. Născut la Saint Rémy de Provence, în sudul Franţei, pe 14 decembrie 1503, și-a dedicat întreaga viață ezoterismului, medicinei, numerologiei, dar nu în ultimul rând și profețiilor. Se spune că atunci când venea momentul unei alte viziuni, îngeri foarte mari veneau în casa lui Nostradamus și îl luau pentru a-l duce într-un loc special unde îi proiectau viitorul. Așa s-au născut celebrele profeții pe care Nostradamus le-a așternut pe hârtie pentru a lăsa mărturie omenirii ceea ce va produce viitorul.

De-a lungul vieții sale, Nostradamus a lăsat moștenire nu mai puțin de 6338. Cele mai multe dintre ele s-au petrecut întocmai, dar există și un număr foarte mare de previziuni care nu s-au adeverit. Se poate să existe o eroare de interpretare sau pur și simplu viitorul a apucat-o pe alte căi.

Pentru anul 2013, Nostradamus a prezis începerea unui război mondial, care va aduce haosul și suferința te Terra. Ciudat este că mai toți profeții, Edgar Cayce sau Rasputin, au prezis pentru această perioadă un nou război mondial. În opinia lui Nostradamus, războiul se va desfăşura până în anul 2016, când nu vor mai exista prea mulți oameni pe Pământ. Astfel, putem considera că un scenariu apocaliptic va pune stăpânire pe întreaga omenire, care în cele din urmă va ajunge la autodistrugere.

razboi

Interesant mai este și faptul că profetul amintește în scrierile sale de un „arc satanic al furiei” sauo mașină a timpului„, care va stârni furia în întreaga lume. Această mașină poate să fie Marele Accelerator de Particule de la Geneva (Large Hadron Collider-LHC), despre care s-au vehiculat doar idei malefice.
Pentru anii următori, Nostradamus a prezis mai multe cataclisme naturale care vor lovi diverse zone ale globului, cât și venirea Anticristului.

loading...

Comentariile sunt închise.