Profețiile lui Nostradamus! „Bogații vor muri de mai multe ori”

Michel de Notre Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, este fără îndoială unul dintre cei mai mari profeți care au existat vreodată. Medicul francez a prevăzut nenumărate fapte istorice cu mult înainte de a se produce.

Potrivit unor rapoarte, s-a spus că Nostradamus a prezis că omul va ajunge pe Lună, apariția lui Adolf Hitler, moartea lui Henry al II-lea și asasinatele JFK & RFK printre multe alte evenimente istorice.

Pe lângă aceste profeții incredibile, Nostradamus a prezis un viitor controversat. Acesta va fi marcat de numeroase evenimente și va transforma civilizația umană într-una extrem de interesantă.

Nu se poate spune cu exactitate când se vor produce aceste profeții, dar cert este că Nostradamus a văzut viitorul și el se va petrece întocmai.

Cel mai mare cutremur din lume

De-a lungul timpului, s-au înregistrat în lume numeroase cutremure cu diferite intensități. Unele dintre ele, considerate mari, au provocat numeroase pagube. Cu toate acestea, Nostradamus a prezis că într-o zi un cutremur extrem de mare sau cel mai mare cutremur, așa cum va fi cunoscut, se va produce în Statele Unite ale Americii. Straniu sau înfricoșător este că acest cutremur va fi resimțit în toată lumea, dar doar SUA va fi afectată.

Diferențele de limbă vor dispărea

După inventarea unui nou motor, lumea va fi ca în zilele dinainte de Babel„. Potrivit unor interpretări ale lucrării lui Nostradamus, acest nou motor; ar putea fi folosite ca computerele moderne.

Loading...

Prăbușirea economiei globale

Bogații vor muri de mai multe ori„, a scris profetul francez în quatrains. Curios, mulți alțiprofeți” precum Baba Vanga, Edgar Cayce au prezis la fel.

Oamenii vor trăi mai mult de 200 de ani

Se crede că marele profet francez a prezis mari progrese în medicină, care vor extinde durata medie a vieții umane la aproximativ 200 de ani. Se spune că Nostradamus a scris că un bărbat în vârstă de 80 de ani va arăta precum un bărbat în vârstă de 50 de ani. Au fost făcute numeroase progrese în medicină, iar predicțiile lui Nostradamus pot deveni în curând o realitate.

Radiația va arde planeta

Regii fură păduri, cerul se va deschide; câmpurile vor fi arse de căldură, a scris Nostradamus. Se crede că este un avertisment că distrugerea pădurilor tropicale ale pământului va duce la o gaură periculoasă în stratul de ozon și cum ar putea fi expusă Pământul la radiații ultraviolete dăunătoare. Poate că este timpul să fii atenți.

 

loading...

Comentariile sunt închise.