Profetii

Profețiile lui Nostradamus: Al Treilea Război Mondial durează 27 de ani

Profețiile lui Nostradamus au fost realizate pentru o perioadă extrem de lungă. Atunci când au fost inetrpretate sau înțelese corect, acestea s-au adeverit cu exactitate.

Nostradamus a realizat o serie de profeții cu privire la Al Treilea Război Mondial. Specialiștii care le-au analizat, nu au putut extrage mare lucru din context, motiv pentru care s-au născut numeroase semne de întrebare sau chiar controverse.

Contextul actual

În ultima perioadă, ne-am obișnuit cu amenințările pe care SUA și Coreea de Nord și le fac reciproc. Aceste amenințări au la bază începerea unui război nuclear fără precedent. În timp ce Coreea de Nord efectuează teste militare de amploare, președintele american Donald Trump trimite săgeți nemiloase prin care sugerează că războiul este o soluție.

Declaraţiile echipei lui Trump legate de exerciţiile militare nucleare împotriva Coreei de Nord reprezintă o mişcare imprudentă, care ar putea declanşa startul unui război nuclear.

Armata populară a Coreei de Nord se află la un nivel alert, fiind pregătită în orice clipă să înfrunte inamicii. La cel mic semn care va indica o posibilă declanşare unui eventual război, vor fi luate măsuri ferme.

Pornind de la acest aspect, specialiștii susțin că omenirea stă pe un butoi de pulbere, care poate exploda în orice moment. Odată explodat, butoiul va trimite în joc numeroase alte națiuni precum Rusia, China, sau Japonia. Acesta ar putea fi cel de-Al Treilea Război Mondial.

Profețiile lui Nostradamus

În urmă cu aproape 500 de ani, Nostradamus susținea că omenirea va cunoaște un Al Treilea Război Mondial. Acesta va debuta între două super puteri ale lumii și va angrena numeroase alte țări. Mai mult de atât, războiul cumplit va dura 27 de ani și atunci se va naște al treilea Antihrist, ceilalți doi fiind considerați Napoleon și Hitler.

Profeția lui Nostradamus spune că:Trompeta falsă care ascunde nebunia va determina Bizanțul să își schimbe legile. Din Egipt va ieși un om care dorește retragerea edictului, schimbarea banilor și a standardelor.”

Se presupune că această trompetă nu este nimeni altul decât Donald Trump. Acesta va fi cel care va juca un rol important în declanșarea războiului de 27 de ani.

Această presupunere nu este pe placul tuturor celor care au analizat catrenele lui Nostradamus, pentru că ”trompeta” poate fi o figură de stil și nu o persoana. Așadar, contextul actual poate fi regăsit în aceste profeții, dar probabil, că este vorba despre o simplă speculație și nimic mai mult. Oare poate Coreea de Nord să susțină un război de 27 de ani?

 

loading...
Comments
To Top