The news is by your side.

Profetiile lui Billy Meier despre viitorul apocaliptic al omenirii

Eduard Albert Meier, supranumit Billy Meier, este un fermier elvețian care este autorul mai multor profeții. Povestea s-a a început în 1942 când era în vârstă doar de cinci ani. Atunci a fost pentru prima dată contactat de reprezentanții unei civilizații extraterestre, cu care a comunicat în decursul timpului. Pentru a certifica aceste povești, elvețianul a făcut publice o serie de fotografii care înfățișează momentele în care extratereștri îi făceau cunoscut viitorul.

Prima dată a fost contactat de un extraterestru pe nume Sfath. Convorbirile au durat până în 1953, când extraterestrul a încetat să mai apară, dar un altul i-a luat locul. De data aceasta era vorba despre o femeie, Asket, venită dintr-un univers paralel. După 11 ani de tăcere, o altă extraterestră, Semjase, a apărut și i-a făcut cunoscut viitorului lui Billy Meier.

În 1958, fermierul elvețian a decis că este de bună cuviință să împartă cunoștințele sale despre viitor cu semenii săi. Atunci au început celebrele profeții, cele mai multe dintre ele adeverindu-se. Billy Meier a prezis că în viitor va apărea telefonul de buzunar, după care banii se vor transforma în plastic, iar oamenii vor fi atât de debusolați încât căsătoria își va pierde din însemnătate, fapt pentru care fiecare persoană va avea mai mulți parteneri oficiali sau nu în decursul vieții.
Acestea sunt doar câteva dintre previziunile care s-au îndeplinit, dar cea mai interesantă parte este cea despre secolul actual. Billy Meier a publicat o serie de previziuni-avertisment pentru ceea ce va experimenta omenirea în decursul începutului mileniului 3.

Răzbunarea naturii

billy meier3

Perioada de început a secolului 21 va fi una dificilă, care trebuie abordată cu intelect și rațiune. Doar în acest fel natura poate fi înțeleasă și în cele mai multe cazuri pot fi evitate dezastre naturale apocaliptice. Aceste dezastre nu vor fi de origine cosmică și nici divină, ci sunt consecințele acțiunilor aberante pe care omul le-a săvârșit în trecut. Distrugerea naturii nu poate fi trecută cu vederea de către forța planetei și din acest motiv, un fel de răsplată sângeroasă, se va abate asupra multor zone de pe Terra. Schimbările climatice și deteriorarea mediului înconjurător sunt determinate doar de încăpățânarea cu care acționează omul, iar cutremurele, încălzirea globală, furtunile devastatoare, cât și uraganele vor șterge multe orașe de pe fața pământului.

Religia

Nu există religie care să aducă pacea interioară, fericirea și nici bunătatea. Fiecare persoană deține în interior toate sentimentele potrivite și doar atunci când oamenii vor înțelege că religia nu oferă răspunsuri va veni momentul în care libertatea și pacea absolută va domina societatea. Nu există religie pe această planetă care poate să scape oamenii de lucrurile rele sau de diavol, pentru că toate religiile sunt forme de manipulare în masă, de spălare a creierului și de intimidare. În noul mileniu, omenirea va înțelege aceste aspecte și atunci pasul spre pacea eternă va fi făcut.

Creșterea populației

Numărul populației va fi într-o continuă creștere și aceasta va fi o altă problemă importantă cu care se va confrunta planeta. Dacă controlul demografic nu va reprezenta o prioritate atunci viața se va transforma într-un adevărat iad. Oamenii trebuie să realizeze cu ce probleme se confruntă pentru că mâncarea va fi insuficientă și astfel mediul înconjurător va fi într-o distrugere continuă.

Legile naturii

Eliberarea de tradițiile și legile sociale va conduce omenirea spre o nouă epocă. Atunci când fiecare va realiza că egoismul, ura, lăcomia, banii și acumularea averilor nu corespund cu legile naturii, o nouă orânduire se va naște pe Terra. În cazul în care nu va exista întoarcerea omului către natură, un singur cuvânt va caracteriza societatea viitorului, autodistrugerea. Aceasta poate fi considerată o ultimă șansă pentru ca trezirea definitivă a ființelor inteligente să se producă și astfel viitorul să fie mai mult decât mulțumitor. Legile naturii sunt cele care trebuie respectate, iar tradițiile actuale îngropate cât mai departe de mintea generațiilor viitoare.

billy meier2

Dictatura SUA

Statele Unite ale Americii vor deține numeroase arme de distrugere în masă cu care vor amenința și cuceri multe țări din Est. Multe națiuni mici vor fi înghițite de această forță malefică și își vor pierde identitatea. Ele vor urla de frică precum niște lupi înfometați, dar nimeni nu va avea curajul să se opună dictaturii. Sancțiunile vor fi din ce în ce mai drastice, iar țările estice vor fi asuprite de lăcomia unei țări. Întreaga lume va fi comparabilă cu un butoi de pulbere și este posibil ca un nou război mondial să se declanșeze. În acest război se vor folosi oameni clonați, fără sentimente și creați pentru a ucide cu sânge rece. O armată de oameni-roboți va lupta pentru SUA și va încerca să asuprească celelalte națiuni. Întreaga planetă va deveni o arenă a suferinței și războiul va dura 888 de zile, timp în care milioane de oameni își vor pierde viața. După această perioadă, suferința va fi adusă de epidemii, sărăcie și prăbușirea economiei globale. Civilizația va trece prin momente de cumpănă, care se pot încheia cu dispariția sa.

Într-un final forțele extraterestre vor interveni pentru a stabiliza situația, iar țările care au declanșat războiul vor cunoaște astfel distrugerea. În ciuda tuturor dezastrelor, Europa va continua să existe după acest război mondial.

Distrugerea SUA

SUA va cunoaște distrugerea totală. Semnalul de alarmă va fi dat de distrugerea celor două turnuri gemene, după care diverse uragane și cutremure vor continua să lovească această țară. Cu toate acestea, SUA nu se va opri niciodată din a ataca și asupri anumite țări mai puțin dezvoltate. Chiar și atunci când marea catastrofă va lovi continentul nord american, va mai exista dorința cuceririi de noi teritorii.

Țările industrializate nu doar că nu vor mai putea mulge țările sărace, dar trebuie să se teamă de ele pentru că diverse revolte și războaie se vor declanșa. Orânduirea omenirii se va modifica și cei mai lacomi vor pieri într-un fel sau altul.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și