Take a fresh look at your lifestyle.

Profețiile de la Celestine, modul în care va evolua omul în acest mileniu

Un manuscris antic, scris în limba aramaică, în urmă cu peste 2500 de ani, conține un set de profeții despre viitor. Acestea sunt cunoscute drept Profețiile de la Celestine și descriu cu lux de amănunte evoluția omului din acest mileniu.

Manuscrisul datează cam din anul 600 Î.Hr. şi prezice transformări uriaşe în societatea omenească. Este vorba despre o renaştere a conştiinţei, care nu e de natură religioasă, dar e spirituală.

Manuscrisul descrie cum generaţiile care s-au succedat au progresat în procesul înţelegerii, au evoluat spre spiritualitate şi spre vibraţii mai înalte.

Fiecare generaţie înglobează tot mai multă energie şi acumulează deci tot mai mult adevăr, lăsând această moştenire generaţiei următoare, care o va duce mai departe.

Manuscrisul e împărţit în mai multe părţi, fiecare fiind dedicat unei anume Viziuni asupra vieţii, unui anume gen de intuiţie.

Viziunile de la Celestine

Prima Viziune

– spune că apare atunci când începem să luăm în considerare coincidenţele.

Loading...

A doua Viziune

– spune atunci când devenim atenţi şi conectaţi la energie, observăm că apar coincidenţele, într-un şir nesfârşit.

A treia Viziune

 descrie o nouă înţelegere a lumii fizice, aduce o altă înţelegere a universului fizic. Spune că noi, oamenii, vom învăţa să percepem ceea ce înainte era o formă de energie invizibilă.

A patra Viziune

– revelează faptul că omul a avut întotdeauna nevoie de energie şi a căutat să-i controleze pe alţii pentru a o dobândi.

A cincea Viziune

– spune că există şi surse alternative, dar nu putem fi conectaţi permanent la ele, atâta timp cât nu suntem conştienţi de metoda pe care noi ca indivizi, o utilizăm pentru a-i controla pe alţii. Ori de câte ori cădem în acest prost obicei, ne deconectăm de la sursă.

A şasea Viziune

– se bazează pe faptul că înainte să intrăm pe deplin în acea stare de spirit specială, pe care cei mai mulţi o întrevăd doar  – viaţa noastră condusă de coincidenţe misterioase – trebuie să deschidem ochii asupra a ceea ce suntem cu adevărat.

A şaptea Viziune

– se ocupă cu abordarea conştientă a tot ceea ce ne înconjoară, atenţia care trebuie acordată oricărei coincidenţe, la fiecare răspuns pe care ţi-l dă universul.

A şaptea Viziune vorbeşte despre felul în care unele lucruri ne sar în ochi, sunt evidente, precum şi despre felul cum anumite gânduri ne apar pentru a ne îndruma.

evolutie spiritualaA opta Viziune

– tratează felul în care oamenii trebuie să înveţe să se comporte unii cu alţii, cum să proiecteze energie asupra celorlalţi şi cum să evite dependenţa de alţii.

A noua Viziune

– spune că pe măsură ce vom învăţa să evoluăm şi să ne urmăm calea, descoperind adevăr după adevăr, întreaga viaţă se va transforma într-un mod previzibil.

loading...

Comentariile sunt închise.