Profeții 2019! Războaie, încercarea de asasinare a lui Putin și boala misterioasă a lui Trump

Profeții 2019! Războaie, încercarea de asasinare a lui Putin și boala misterioasă a lui Trump

Suntem deja în 2019. În urmă cu foarte mulți ani, au existat numeroși profeți, care au văzut viitorul într-un fel sau altul. De la Nostradamus la Baba Vanga profețiile pentru 2019 sunt realizate în moduri diferite și anunță un an al marilor schimbări.

Chiar și unii clarvăzători din prezent sunt convinși că în 2019 vor avea loc evenimente care vor intra în cărțile de istorie. Acestea sunt cele mai importante profeții și predicții psihice pentru anul 2019.

Profeții 2019 – Baba Vanga: încercarea de asasinare a lui Vladimir Putin

După este cunoscut în lumea ezoterică și paranormală, vizionara bulgară  Baba Vanga, cunoscută și sub numele de Nostradamus din Balcani, a spus că  președintele rus Vladimir Putin va suferi o încercare de asasinat, efectuată de propria echipă de securitate. Dacă profeția se va împlini, Putin va fi trădat de cineva foarte apropiat.

Cu privire la  Donald Trump, vizionara a spus că va suferi o boală misterioasă  și că un membru al familiei președintelui american va fi victima unui accident rutier.

Profeții 2019 – Nostradamus: începutul celui de-al Treilea Război Mondial

Medicul și astrologul francez a prezis apariția lui Adolf Hitler și atacurile din 11 septembrie 2001. Dar Nostradamus  a prezis că cel de-  al Treilea Război Mondial  va debuta în 2019.

 Un război mare care va fi purtat între două superputeri și care va dura 27 de ani. Și dacă acest lucru nu era suficient, el a prefigurat și creșterea terorismului în Europa și extremismul religios din Orientul Mijlociu, precum și un cutremur distructiv care va afecta California și Vancouver.

De două ori înălțate și de două ori bătută, Estul va slăbi, la fel ca și Occidentul. Vrăjmașul tău, după mai multe bătălii urmărite de mare, va eșua în momentul nevoii. Marele om va fi prins de fulgere în timpul zilei. O acțiune rea, prezisă de purtătorul unei cereri. Sentimente disprețuite, lumea devine mai mică, de mult timp, terenurile vor fi locuite în mod pașnic. Oamenii vor călători în siguranță prin cer (peste) pământ și mări: atunci războaiele vor începe din nou “, a  scris Nostradamus.


Profeții 2019 – Jemima Packington: O nouă recesiune în Statele Unite, cu impact global

Jemima Packington, în vârstă de 61 de ani, este singura persoană din lume care poate vedea în viitor.  Packington  a devenit populară datorită predicțiilor exacte, cum ar fi bula Bitcoin și creșterea numărului de cutremure și erupții vulcanice din întreaga lume.

Până în 2019, Packington a declarat că  o nouă recesiune va începe în Statele Unite  după încheierea războiului comercial cu China, dar se va răspândi în întreaga lume.

Profeții 2019 – Craig Hamilton-Parker: Donald Trump va suferi o boală misterioasă

Deși Baba Vanga a prezis ca Donald Trump va suferi de o boala misterioasă în acest an, renumitul psihiatru britanic Craig Hamilton-Parker susține că a avut aceeași viziune ca și Vanga despre actualul președinte american.

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018

“Donald Trump  se va îmbolnăvi de-a lungul anului 2019, dar nu cred că este vorba de ceva serios” , a spus Parker. 

Profeții 2019 – Paul Begley: sfârșitul timpului

Reverendul american Paul Begley susține că anul 2019 este cel care va aduce sfârșitul timpului sau Apocalipsa. Preotul este sigur de această situație pentru că este menționată în Biblie și din acest motiv oamenii ar trebui să se pregătească pentru marea judecată.

Loading...
CATEGORIES
Share This