The news is by your side.

Profetie socanta: Razboiul din Siria este prevestit in Biblie

0

Prorocie împotriva Damascului. „Iată, Damascul nu va mai fi o cetate, ci va ajunge un morman de dărâmături; Isaia 17,1.

Acest text biblic este cel care ridică numeroase semne de întrebare cu privire la viitorul Siriei. Contextul actual, în care forțele militare americane vor cu orice preț să inițieze un atac armat asupra Siriei, i-a făcut pe cei mai muți evanghelişti să se ajungă la concluzia că aceasta este o profeție.

Dacă un război zonal se va declanșa, atunci textul biblic se va adeveri și astfel vom fi martorii unei profeții incredibile. Mai mult de atât, Biblia continuă printr-un alt text prin care avertizează că Siria va fi distrusă în întregime și astfel oamenii se vor întoarce către Dumnezeu.

S-a isprăvit cu cetăţuia lui Efraim şi s-a sfârşit cu împărăţia Damascului; dar rămăşiţa Siriei va fi ca slava copiilor lui Israel, zice Domnul oştirilor, Isaia 17,3

Această interpretare este una clasică și contextuală, dar sunt anumiți cercetători care sunt de părere că în Biblie există inserat un anumit cod și o astfel de interpretare este deficitară. Lucrurile trebuie privite dincolo de înțelesul lor semantic, pentru că altfel ar fi trebuit interpretată întreaga Biblie astfel și nu s-ar mai fi înțeles nimic.

Evangheliștii mai susțin că Biblia trebuie privită precum un poem antic care descrie lumea prin anumite procedee care trebuie interpretate și nu înțelese. Cu cât privim mai în profunzime textul, cu atât adevărul ascuns dincolo de cuvinte va putea să iasă la iveală.

Chiar dacă explicația specialiștilor nu are o logică concretă, pentru că până în prezent poemul biblic nu a fost niciodată interpretat și nici codul descoperit, aceste două pasaje pot deveni una dintre cele mai importante profeții din cea mai importantă carte a omenirii.

razboi-siria22 Profetie socanta: Razboiul din Siria este prevestit in Biblie

Dacă războiul se va declanșa sau nu, doar viitorul va demonstra, chiar dacă există numeroase semnale cum că forțele americane, susținute de țări precum Germania, Anglia, Turcia și chiar Israel, sunt la un pas de distrugerea „cetății Damascului„.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și