Profeție șocantă: Hoarda groazei va stăpâni lumea

O veche profetie islamică vorbeste despre o lupta mare intre armata islamica si ohoarda de necredinciosi”, care va avea loc in Siria si care va anunta distrugerea lumii.

Vechi de 1.300 de ani, culegerile de Hadith-uri, care sunt o colecţii de invataturi, fapte si vorbe ale Profetului Mohammed, se refera la ohoarda” care flutura 80 de steaguri, invinsa de o armata musulmana, in orasul sirian Dabiq.

De asemenea, profetia avertizeaza in legatura cu unMalahim”, echivalentul Armageddonului din invataturile crestine, dupa care musulmanii vor fi predominanti sivor conduce lumea”.

Profetia este declarata ca fiind o parte fundamentala a ideologiei Statului Islamic si este folosita in recrutarea jihadistilor care sunt facuti astfel sa creada ca vor schimba istoria.

Recent, suporterii Statului Islamic au inceput sa compare pe mediile de socializare evolutiile recente din Siria si profetia, avertizand caMalahim” se apropie, potrivit protv.ro.

Shadi Hamid, de la Institutul Brookings, spune ca Hadith-ul este puternic invocat de Statul Islamic pentru aridica moralul”.Majoritatea luptatorilor cred orbeste in acest tip de discurs”, a spus Hamid.

Loading...

isis

Antica profeţie Malahim a fost prezentata sub diferite forme in ultimii 1.000 de ani, dar in toate versiunile punctul central a fost batalia dintre armata musulmana si fortelenecredinciosilor”. Profetia a jucat un rol mobilizator si in ideologia Al-Qaeda, inca de la incepurile acestei miscari.

Realitatealoading...
S-ar putea să-ți mai placă și