Bizar

PROFEȚIA UNEI CELEBRE CLARVĂZĂTOARE DESPRE BUCUREȘTI: “VA FI AL DOILEA IERUSALIM”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, care a susținut că a prevăzut mai multe tragedii cumplite, printre care și atentatul de la Nisa și cutremurul devastator din Italia, a vorbit despre viitorul țării noastre.

“România, țară aleasă! România viitorului – al doilea Ierusalim! România, Grădina Maicii Domnului. Așa am scris adeseori prieteni dragi, și nu de la mine am scris, ci de la Duhul cel prea Sfânt.

Iată dragilor, ce grăia un glas în această dimineață devreme: «Proslăvită, Țara Românească! Proslăvită România!».

Dragii mei, să ne întărim în credință, să fim buni și milostivi, să ne rugăm și în gândul nostru, și atunci când când suntem la serviciu sau mergem pe stradă, și astfel vom merita acest titlu divin!”, a scris aceasta pe blogul său, scrie dezvaluitorul.ro.

Și înţeleptul indian Sundar Singh a afirmat, în urmă cu aproximativ un secol, că România va avea o misiune specială. “România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul «NOU CANAAN», iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc.

bucuresti - PROFEȚIA UNEI CELEBRE CLARVĂZĂTOARE DESPRE BUCUREȘTI: “VA FI AL DOILEA IERUSALIM”

Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 km în diametru, şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «NOU IERUSALIM» pământesc”, spunea acesta.

loading...
To Top