Take a fresh look at your lifestyle.

Profeţia neştiută a tribului Hopi: Întoarcerea maeştrilor spirituali ai cerurilor şi clădirea unei noi lumi

„Următorul război mondial se va declanşa din cauza ideilor spirituale ce vor fi combătute prin mijloace materiale. Supravieţuitorii vor porni pe drumul adevărat al spiritualităţii şi astfel vor pune umărul construirii unei lumi no, bazate pe cu totul alte principii decât cea anterioară.”

Aceasta este una dintre cele mai importante predicţii, dar în acelaşi timp şi credinţe, ale tribului Hopi. Ei sunt ferm convinşi că există o legătură strânsă între farfuriile zburătoare şi petroglifele descoperite pe stâncile de pe teritoriul ţinutului lor. De asemenea, se mai vorbeşte despre momentul purificării sau ziua în care binele va fi despărţit pentru totdeauna de rău.

Acest moment va fi marcat de sosirea navelor spaţiale pe care Creatorul le va trimite pe Terra. Atunci va veni marea ziuă a purificării spiritelor, care astfel se vor desprinde pentru totdeauna de ideea de rău. Cu alte cuvinte, ideea despre purificare pe care o deţine tribul Hopi este similară cu cea a Apocalipsei din cultura occidentală. Mai mult de atât, venirea Mântuitorului este asociată de cultura Hopi cu aterizarea navelor extraterestre pe Terra.

Abia atunci se poate vorbi despre apariţia unei noi lumi, ca pe placul Creatorului. Un alt moment premergător al acestei mari schimbări mult aşteptate va fi începerea unui război mondial, care se va declanşa din motive spirituale. După cum arată contextul actual al lumii, aceste motive spirituale nu pot fi altele decât cele care se nasc din ciocnirea a două religii: creştinismul şi islamismul. Conform profeţiei Hopi, acesta va fi un război extrem de mare, în care vor muri milioane de oameni. Interesant este faptul că cei care vor supravieţui, vor fi cei aleşi şi vor clădi o lume nouă, aşa cum va dori Creatorul.

Profeţia tăcerii

Chiar dacă în credinţa occidentală se vehiculează ideea că marele Creator l-ar fi abandonat pe om, în cultura Hopi se invocătestul tăcerii”. Acesta este un test sau testul suprem prin care omul este lăsat în linişte pentru a-şi parcurge drumul în viaţă. Doar cei care nu se vor abate de la drum vor fi aleşi pentru viaţă veşnică, ceilalţi vor pieri loviţi de calamităţile care se vor abate asupra planetei noastre.

Loading...

Interesat mai este faptul că în ultimii 20 de ani mai multe astfel de dezastre naturale au început să se producă, exact așa cum celebrele profeții Hopi au descris viitorul omenirii.

stargate

Fiecare om este liber să-şi aleagă drumul în viaţă şi să trăiască în conformitate cu principiile sale, dar în clipa în care marea tăcere va fi întreruptă de zgomotul infernal al carelor (OZN-urilor) care vor ateriza pe Terra. Atunci va fi momentul suprem în care tăcerea va fi ruptă şi adevărul va ieşi la iveală. Creatorul întors pe Terra va impune clădirea unei lumii noi, ale cărei principii vor fi de ordin spiritual. Mizeria socială, economică şi politică din timpurile actuale vor fi date uitării, precum şi oamenii care au ales drumul material în viaţă.

loading...

Comentariile sunt închise.