Profetia maya despre tranzitia lui Venus: Planeta Intunericului poate sa produca catastrofe fara precedent!

Un eveniment astrologic important este așteptat în ziua de marţi spre miercuri, când planeta Venus va trece prin faţa Soarelui. Acest eveniment a fost prezis cu o precizie incredibilă de misterioasă civilizaţie mayaşă, iar de-a lungul timpului tranzitul, extrem de rar, nu a fost niciodată observat de către oamenii de ştiinţă. Un astfel de eveniment se va mai produce abia peste 105 ani.

În prezicerile civilizaţiei maya, tranzitul lui Venus prin faţa Soarelui reprezintă punctul de debut al marii schimbări care se va produce în dată de 21 decembrie 2012. Încă nu se cunosc prea multe detalii despre acest eveniment astronomic important, dar se poate certifica faptul că o civilizaţie atât de importanta precum cea mayaşă acorda o atenţie specială unui fenomen atât de rar. Unul dintre calendarele rituale era organizat în funcţie de planeta Venus, ceea ce îi face pe oamenii de ştiinţă să se teamă de planeta iubirii, după cum a fost botezată Venus.

În mitologia mayaşă, Venus nu este reprezentată ca simbol feminin al dragostei erotice, ci că Planeta Întunericului. Zeii violenţi, rău voitori sunt corelaţi cu Luceafărul dimineţii şi al amurgului, iar ciclurile lui Venus prezic secetă, primejdiile şi chiar războiul. Profeţia mayaşă pentru anul 2012, în care este amintit tranzitul lui Venus prin faţa Soarelui, se referă la o stare conflictuală în care urmează să intre omenirea.

Iată-i  cum aşteaptă răsăritul Soarelui…apoi postesc şi strigă după ajutor şi rugăciune. Şi-au pironit privirea asupra zorilor, uitându-se spre răsărit. Au urmărit cu băgare de seamă Luceafărul de Dimineaţă, Marea Stea care îşi dăruieşte lumină la naşterea Soarelui. S-au uitat în pântecele Cerului şi în pântecele Pământului.” Popul Vuh

Data de început a Calendarului Lung, 13 august 3114 î. Hr. este adesea asociată cu naşterea lui Venus, dar data de 21 decembrie 2012 nu marchează moartea ei, doar tranziţia ce va produce în dată de 6 iunie 2012, contribuie semnificativ la realizarea sincronizării galactice. Cu toate aceste, chiar dacă Luceafărul de Dimineaţă şi cel de Seară sunt unul şi acelaşi corp ceresc, mayaşii credeau că Venus are o influenţă negativă, extrem de puternică, atunci când răsare pe cerul dimineţii , etapa numită răsărire heliacala.

Credinţa că Venus era o planetăîntunecată” se datorează probabil asocierii cu vreun eveniment catastrofal din istoria timpurie a civilizaţiei mayaşă, cum ar fi impactul cu o cometă sau inundaţii catastrofale, care s-au petrecut într-un moment al tranziţiei acestei planete. În general catastrofele care se produceau atunci când Venus îşi făcea apariţia erau marcate cu pierderea de vieţi omeneşti, care erau corelate cu ofrandele cerute de Venus.

Profeţia despre tranziția lui Venus avertizează despre sacrificiile pe care civilizaţia umană trebuie să le facă în fata zeilor cei răi. Aceste sacrificii nu sunt reprezentate de sinucidere ci de abținere sau autocontrol, în faţa problemelor cu care se confruntă societatea şi chiar întreaga planetă. Reprezentarea vizuală a acestui eveniment trebuie înţeles precum o apariţie azeului cu pene” (Quetzalcoatl), ceea ce reprezintă o iniţiere cosmică pentru profani şi momentul în care activitatea solară este maximă şi generează alte forme de energie asupra Pământului.

CATEGORIES
Share This
>