Profetii

Profeția lui Ioan din Ierusalim despre zilele noastre! Omul se va crede Dumnezeu și va trăi în decadență

Una dintre cele mai vechi profeții despre timpurile actuale este cea realizată de Ioan din Ierusalim. În urmă cu 1000 de ani, profetul a creionat un tablou perfect al zilelor noastre, în care a prevăzut realitatea întocmai.

Cunoscută și ascunsă de cavalerii templieri, profeția lui Ioan din Ierusalim ilustrează prezentul în cele mai fine detalii. Ioan din Ierusalim a realizat această profeție în anul 1099 și susținea că o mână invizibilă i-a deschis porțile universului și astfel a putut să vadă întreg viitorul.

Iată în ce constă profeția lui Ioan din Ierusalim despre vremurile noastre

Peste o mie de ani, continente la care nici Herodot nu visa vor fi descoperite. Profetul se referea la descoperirea Americilor și Australiei. Dincolo de mările întinse, noi teritorii vor fi descoperite, susținea Ioan din Ierusalim.

Un alt aspect interesant, prevăzut de ciudatul profet se referă la submarine și avioane. Acestea vor scotoci fundul apelor și vor descoperi forme ciudate de viață. Aparate înaripate de zbor se vor apropia de cer și astfel omul va putea să vadă planeta de sus. Ei vor ţine în pumnii lor puterea soarelui şi se vor crede dumnezei şi vor înălţa spre cer mii de clădiri cât Turnul lui Babel pe toată faţa Pământului.

Orașele vor deveni foarte aglomerate și mari. În acestea se vor strânge fel de fel de oameni și astfel se va naște o nouă sodoma în fiecare citadelă. Păcatele vor domina viața, femeile se vor culca cu femei, bărbații cu bărbați, și bătrânii cu copii. Aceste atrocități vor deveni lucruri normale, care vor fi aprobate prin legi absurde.

Peste o mie de ani foametea va domni pe cea mai mare întindere a Pământului, va arde măruntaiele oamenilor şi oamenii vor dori cu ardoare să schimbe lumea.

Atunci vor apare negustorii de iluzii, dar iluziile pe care ei le vor vinde oamenilor vor otrăvi sufletele, vor pângări trupurile şi vor întuneca minţile. Atunci se vor porni răzmeriţe şi războaie cumplite, vor fi comise omoruri şi nelegiuiri şi viclenii aşa de mari ca lumea întreagă va deveni un iad şi fiecare zi va fi precum o apocalipsă.

Oamenii vor cădea în păcate trupești greu de imaginat. Și cel mai rău lucru este că aceste păcate vor fi acceptate de întreaga societate. Dar din pricina acestei destrăbălări și a acestui marasm sângele va deveni impur, răul se va întinde dintr-un pat în alt pat. Din acest motiv, numeroase boli se vor naște și cei mai mulți dintre oameni își vor găsi sfârșitul într-un mod dramatic.

Lumea se va scălda într-un cinism și o prefăcătorie cum nu s-a mai văzut. Cuvântul omului nu va mai avea nicio valoare și sentimentele vor costa bani. La fel ca și timpul sau inimile oamenilor scoase din piept cu forța. Omul se va crede Dumnezeu și aproape că va ajunge, va domina Pământul, dar acesta se va transforma într-o planetă stearpă, lipsită de orice strălucire.

Profetiile lui Ioan de la Ierusalim cavalerul templier ce a prevazut evenimentele secolelor XX si XXI - Profeția lui Ioan din Ierusalim despre zilele noastre! Omul se va crede Dumnezeu și va trăi în decadență

Peste o mie de ani soarele va dogori cu putere şi va pârjoli câmpiile, apa se va ascunde tot mai adânc sub pamânt şi se va împuţina, văzduhul nu va mai apăra omul de căldura soarelui, lumina va arde pielea şi ochii.

loading...
To Top