The news is by your side.

Profeția indienilor despre sfârșitul civilizației actuale! Omul a rupt legătura cu natura

1

Nativii americani sau amerindienii au fost întotdeauna oameni aflați în legătură strânsă cu natura. Au apreciat bunătatea naturii și au ridicat această planetă la rangul uneia sacre, spre deosebire de oamenii contemporani, care nu fac altceva decât s-o distrugă.

Sosirea lui Christopher Columb, începutul sfârșitului

Nativii americani s-au bucurat de o viață extrem de simplă până ce America să fie descoperită de Christopher Columb, însă atunci s-a schimbat ceva. Vechile profeții indiene descriu acest eveniment cu mult timp înainte să se petreacă și l-au descris drept lupta sau războiul împotriva naturii.

Această luptă durează de atunci și până în prezent, pentru că bătrânii triburilor susțin că populația indigenă a scăzut de la 60 de milioane la aproximativ 800.000. S-a încercat pur și simplu ștergerea acestei nații de pe teritoriul Americii.

Cu privire la acest subiect, s-a realizat chiar și un reportaj (pe care îl găsiți la sfârșitul articolului) în care bătrânii indieni descriu întreaga poveste. Una dintre profețiile lor antice este adusă în centrul atenției și sugerează că sfârșitul Statelor Unite ale Americii este aproape.

Acest sfârșit se trage din cauza faptului că omul s-a îndepărtat de natură și a rupt legăturile spirituale cu aceasta. Profeția este pe cale să se împlinească, pentru că a trăi pe Pământ este un lucru sacru, care trebuie făcut într-o simbioză perfectă. Omul trebuie mai mult să ofere planetei decât să ia.

Un semn prevestitor, înmulțirea dezastrelor naturale

Dezastre naturale, cutremure, topirea ghețarilor sunt doar câteva semne din marea profeție indiană. Aceștia din urmă, susțin că această profeție a fost făcută cu mii de ani în urmă și în zilele noastre urmează să se adeverească.

Îndepărtarea omului modern de natură nu face altceva decât să adâncească această ruptură spirituală. Atunci când se va rupe definitiv, omul va trebui să fie pregătit pentru a plăti daunele.

Indienii nu se tem de moarte, pentru că ei susțin că omul se află pe Terra pentru o perioadă scurtă de timp, pentru ca mai apoi să treacă într-o lume diferită. Dar în tot acest petrecut pe Terra, omul trebuia să aibă grijă de aceasta planetă și nu să își bată joc de ea.

Planeta este bolnavă, se deteriorează pe zi ce trece și lucrurile se pare că au luat-o într-o direcție greșită. Acesta este motivul principal pentru care indienii cred că sfârșitul nostru ca civilizație este aproape sau marea schimbare profetică va trebui să se întâmple cât mai curând.

Au ei dreptate sau nu?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și