Profetii

Profeția cutremurătoare a lui Nostradamus: „Marele război va începe din Franța!”

Celebrul om de știință francez a prezis, într-unul dintre catrenele sale, evenimentele care s-au petrecut în ultima vreme chiar în țara sa de baștină.

Michel de Nostradamus are la activ multe predicții care s-au întâmplat întocmai, ceea ce-l transformă în personalitatea mondială numărul 1 în materie de profeții. Din păcate, specialiștii au găsit în scrierile sale și pasaje care se referă la situația actuală din Europa, scrie a1.ro.

Așa se face că, de curând, au ieșit la iveală câteva catrene ce se referă la evenimentele social- politice din Europa și mai ales la conflictele petrecute în ultimele luni pe teritoriul Franței: „Războiul va începe în Franța și se va extinde în toată Europa. Până în anul 2025 întregul continent va fi măcinat de conflicte. Apoi vor urma ani întregi de pace”, spune Nostradamus.

Alte profeții ale lui Nostradamus

Soarele va furniza intreaga energie. Actualele surse de energie vor fi inlocuite de o putere ieftina, care se gaseste din belsug, provenind din ceea ce Nostradamus denumeste „Regele Cerului”. Potrivit cercetatorului, este vorba de o descriere a unui satelit care capteaza energie solara si o transmite spre Pamant.

Oamenii vor trai 200 de ani. Progresele medicinii vor prelungi durata de viata medie a omului la 200 de ani. O persoana de 80 de ani va arata ca una de 50, spune profetul. Numarul homosexualilor va creste de patru ori.

Din motive inexplicabile, numarul „barbatilor care ii iubesc pe barbati va fi de patru ori mai mare”, prezice Nostradamus. Vechile metode chineze de vindecare vor inlocui medicina moderna”. Insanatosirea va veni din Est”, scrie Nostradamus. Pe baza bioenergiei transmise prin maini, metoda va permite si celor care nu au pregatire medicala sa vindece boli, de la constipatie la cancer.

Toate impozitele vor fi desfiintate. O revolta de masa va duce la desfiintarea definitiva a impozitelor. „Oamenii vor refuza sa plateasca impozite regelui”, scrie prezicatorul. Nuditatea va deveni un lucru comun odata cu imbunatatirea conditiilor de sanatate datorita unor gene mai bune, oamenii vor fi multumiti de trupurile lor si treptat publicul va accepta goliciunea.

loading...

Radiatiile vor usca Pamantul. „Regele va fura padurile, cerul se va deschide, campurile vor arde din cauza caldurii”, scrie Nostradamus. Este un avertisment ce arata ca distrugerea padurilor tropicale va duce la subtierea stratului de ozon, expunand Pamantul radiatiilor ultraviolete nocive.

nostradamus - Profeția cutremurătoare a lui Nostradamus: „Marele război va începe din Franța!”

nostradamus.jpg?zoom=1 - Profeția cutremurătoare a lui Nostradamus: „Marele război va începe din Franța!”

Cei mai multi oameni vor parasi Pamantul si vor trai aiurea. In urmatorii 300 de ani, omul va coloniza alte sisteme stelare. Pentru majoritatea oamenilor Pamantul „va deveni un mit”, prezice Nostradamus. Sfarsitul lumii va avea loc in 2436. Nostradamus declara cu certitudine ca istoria umanitatii se va sfarsi la 1 octombrie 2436. El nu indica mijloacele prin care omenirea va fi distrusa, dar sugereaza ca fiinte pe care le denumeste „dusmanii nostri vechi” vor incepe un razboi.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top