Profetii

Profeţia cutremurătoare a lui Nostradamus despre soarta Europei dacă Hillary Clinton va ieşi preşedinte

Interpretarea se referă la faptul că Hillary Rodhman Clinton ar putea să fie aleasă la primul mandat de președinte al SUA.

 Profețiile lui Nostradamus legate de alegerile lui SUA sunt de-a dreptul îngrijorătoare pentru România, deoarece interpretarea în cartea lui Mario Readding ofer o perspectivă sumbră în Europa de Est.

De fapt predicția lui Nostradamus se referea la alegerea lui Hillary în 2015, dar după cum interpretează specialiștii cărțile au fost jucate la cel mai înalt nivel în 2015, iar alegerile au loc doar în 2016. Actul final urmează să aibă loc în data de 8 noiembrie când se va da runda finală dintre Hillary Clinton și Donald Trump.

În rezumatul interpretării lui Mario Reading asupra catrenelor lui Nostradamus se spune că “Dupa ce va deveni prima femeie președinte a Statelor Unite, Hilary Clinton va înstrăina o mare parte a Europei de Est.”

Potrivit lui Nostradamus „Femeia masculină se va îndrepta spre Nord / Va supăra aproape întreaga Europă și restul lumii / Două eșecuri o vor pune în dezechilibru / Viața și moartea vor întări Europa de Est.”

Dacă cele două profeții privind asasinarea unui lider mondial și consecințele acesteia se vor împlini așa cum a prezis Nostradamus, atunci, doamna Clinton va fi președintele SUA.

Pe timpul romanilor, Panonia era o zonă tribală din Europa de Est, mărginită de la Epir la sud și de Dunăre la nord, și care ocupă echivalentul teritoriilor de astăzi ale Austriei, Greciei, Iugoslaviei, Ungariei, Albaniei și chiar părți din Bulgaria și Turcia. Velleius Paterculus îi consideră nedemni pe panoni, iar Ammianus a insistat mult asupra înșelătoriei și versatilității lor. Se pare că doamna Clinton îi supără.

Hillary Clinton - Profeţia cutremurătoare a lui Nostradamus despre soarta Europei dacă Hillary Clinton va ieşi preşedinte

Imaginea lui Nostradamus asupa “femeii masculine” nu are nimic de-a face, evident, cu influența hormonală, ci trebuie considerată drept imaginea unei femei care preia munca făcută de obicei de un bărbat. În acest caz, problemele apăr în partea Nordică a Europei. Americanii, sub conducerea doamnei Clinton, intervin. Același butoi cu pulbere care a explodat când panonii erau un spin în coasta stăpânilor români explodează iar, de asta data împotriva unei alte forme de imperialism.

loading...

Sursa: stireazilei.com

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top