The news is by your side.

Profetia bibilica despre armata celor 200 milioane de soldati

0

15. Şi au fost dezlegaţi cei patru îngeri, care erau gătiţi spre ceasul şi ziua şi luna şi anul acela, ca să omoare a treia parte din oameni.
16. Şi numărul oştilor era de douăzeci de mii de ori câte zece mii de călăreţi, căci am auzit numărul lor.
17. Şi aşa am văzut, în vedenie, caii şi pe cei ce şedeau pe ei, având platoşe ca de foc şi de iachint şi de pucioasă; iar capetele cailor semănau cu capetele leilor şi din gurile lor ieşea foc şi fum şi pucioasă.
18. De aceste trei plăgi: de focul şi de fumul şi de pucioasă, care ieşea din gurile lor, a fost ucisă a treia parte din oameni.
(Apoc. 9:15,16,17 şi 18)

Aceste patru versete din Apocalipsa sunt mai mult decât sugestive în ceea ce priveşte viitorul război mondial. Exista zvonuri cum că marile puteri ale lumii se pregătesc intens pentru o nouă confruntare mondială. În Apocalipsă lui Ioan Teologul se vorbeşte despre o armată imensă de 200 milioane de soldaţi,douăzeci de mii de ori câte zece mii”, care vor fi pregătiţi să omoare o treime din populaţia globului. Această armată va trece Eufratul şi va invada Orientul Mijlociu şi care va conduce zeci de maşini de luptă care vor zdrobi tot ce le iese în cale.

armata-300x205 Profetia bibilica despre armata celor 200 milioane de soldatiArmata cărei tari poate să fie atât de numeroasă şi neînfricata încât să invadeze Orientul Mijlociu? Expresia în limba greacă pentru a descrieorientul” esteanatolea hellon” , care semnifica răsărit. Această armată imensă porneşte din locul în care răsare soarele şi după cum descrie textul din Apocalipsa după Ioan Teologul, singura ţară care poate strânge o armată de 200 milioane de soldaţi este China. Progresul tehnologic pe care masivul comunist l-a făcut în ultimul deceniu o recomanda cu desăvârşire că fiind ţară despre care se vorbeşte în profeţie.

China comunistă s-a desprins de Rusia în momentul în care ideologiile politice şi economice ale celor doi coloşi nu s-au mai intersectat. Politica externă chineza se bazează pe violenta, pentru că ei cred cu putere ca doar prin forţa armelor se poate schimba lumea. Această politică a împins China să aloce 10% din PIB producerii de armament, specializându-se în bombele cu hidrogen şi rachetele intercontinentale. Un recent documentar televizat despre China roşie, numitVocea Balaurului”, spunea că aceştia se laudă ei înşişi că ar putea mobiliza oarmată populară” de 200 milioane de soldaţi. În lauda lor ei au dat chiar cifra prezisă în Biblie. Coincidenţă?
Această tactică avalurilor de oameni” pare a fi la baza strategiei acestei armate de 200 milioane de oameni care, conform profeţiilor, trebuie să invadeze Orientul Mijlociu în bătălia de la Armaghedon.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și