PROBE INDUBITABILE CU PRIVIRE LA FENOMENUL EXTRATERESTRU

Allen Hynek a fost profesor și consultant la US Air Force, în cadrul proiectului Blue Book. Timp de 20 de ani el a cercetat cazurile legate de fenomenul OZN.

Unele dintre aceste cazuri sunt celebre prin amploarea și impactul pe care l-au avut. Unul dintre aceste cazuri s-a produs în Benton, Louisiana, în ianuarie 1988.

Tatăl și fiica se aflau într-un automobil, în momentul în care au văzut o lumină pe cer. Lumina s-a apropiat spectaculos de mașină. La o distanță de 50 de metri au observat că lumina provenea de la un obiect sub formă de disc, de culoare argintie și cu dimensiunea de doi metri.

Pe margini, discul prezenta niște scobituri care se roteau. Martorii au declarat că timpul se oprise în loc, nu exista nicio mașină în trafic. Impactul emoțional a fost foarte puternic.

După ce a survolat mașina, obiectul s-a ridicat și a dispărut. S-a pus întrebarea dacă cei doi martori au fost sechestrați timp de câteva minute într-o buclă a timpului.

Loading...

O altă întâmplare s-a petrecut pe o șosea din Pittsburg, Kansas. Trei persoane, doi bărbați și o femeie, se aflau într-un automobil și au observat un obiect zburător care s-a apropiat de mașină.

Obiectul a zburat deasupra automobilului mai multe minute. Conform declarațiilor celor trei martori, totul s-a petrecut în cea mai perfectă liniște. De câte ori femeia rostea un cuvânt, obiectul făcea o mișcare ușoară. Parcă era o interacțiune între vocea femeii și aparat.

După ce obiectul s-a ridicat și a dispărut, cei trei martori au văzut pe marginea șoselei sconcși care alergau agitați. Allen Hynek a studiat arhivele US Air Force și a descoperit documente care făceau referire la incidentul de la Roswell, 1947. Din documente reiese faptul că au fost recuperate două cadavre ale extratereștrilor și un al treilea, care era în viață, a fost dus la o bază militară din New Mexico.

Alte documente fac referire la discuțiile pe care membrii misiunilor Apollo le-au avut cu autoritățile, imediat la întoarcerea pe Pământ.

Aceștia au susținut că pe tot parcursul călătoriei au fost însoțiți de nave necunoscute. Astronauții au fost obligați să semneze niște hârtii prin care se angajau să păstreze secretul.

Armstrong și Aldrin, membrii echipajului Apollo din anul 1969, au dat declarații din care reiese faptul că lângă craterul unde s-a produs aselenizarea, au văzut pe tot parcursul misiunii, trei OZN-uri. Astronauții au mai făcut declarații cu privire la structurile de origine artificială pe care le-au văzut pe Lună. Ei au descris existența unor piramide, domuri și ziduri, toate acestea fiind construite de extratereștri.

Allen Hynek a mai susținut că a studiat documente cu privire la misiunea cosmică Skylab 3 din anul 1973. Cei trei astronauți au fotografiat un satelit de culoare roșie.

extraterestri pe terra

În jurnalul de bord, astronauții au descris satelitul ca având dimensiuni uriașe, o culoare roșu aprins și că era mult mai strălucitor decât Jupiter.

Nu există nici azi un răspuns cu privire la misteriosul obiect. Documentele menționează că satelitul roșu nu este de origine terestră.loading...