Take a fresh look at your lifestyle.

PROBE CĂ VIAȚA EXTRATERESTRĂ EXISTĂ

Miliardarul rus, Yuri Milner a finanțat un proiect condus de Stephen Hawking, în vederea descoperirii formelor de viață extraterestre. Moartea omului de știință nu a pus capăt acestui proiect. Colaboratori apropiați ai lui Hawking au declarat că vor continua cercetările.

Hawking susținea că viața extraterestră este un subiect controversat. Nimeni nu-l poate nega , dar trebuie aduse probe în acest sens. Proiectul a plecat de la descoperirea unor probe care susțin teoria existenței vieții extraterestre.

Prima descoperire se referă la existența metanului în atmosfera planetei Marte. Metanul este produs de organisme vii. În anul 1977, cercetătorii de la observatorul Ohio au recepționat semnale venite din Univers, a căror acuratețe și durată au lăsat fără replică pe cercetători.
După zeci de ani, semnalele au rămas un mister. Nu a putut fi identificată sursa.

În urma studierii imaginilor transmise de sonda Venera 13, cercetătorii ruși au afirmat că pe suprafața planetei Venus au identificat forme de viață asemănătoare scorpionilor.

Studii recente au demonstrat că pe luna lui Jupiter, Europa, au fost identificate bacterii înghețate de culoare roșie. De curând, a fost dat publicității un documentar care fusese clasificat și deținut de arhivele naționale britanice. Documentarul se referă la un loc numit capitala aparițiilor OZN-urilor. Localitatea se numește Bonnybridge, Scoția, și sunt prezentate 300 de apariții ale OZN-urilor.

Cercetătorii au descoperit un cip cu lungimea de un centimetru, în craniul lui Napoleon. Napoleon a susținut că, în anul 1794, când a dispărut câteva zile, a fost răpit de către extratereștrii. Hieroglifele egiptene prezintă gravuri care sugerează mașini zburătoare care au vizitat valea Nilului.

Loading...

În anul 2013, cercetătorii britanici au lansat un balon în spațiu, către stratosferă. La reîntoarcerea balonului, au avut surpriza să recupereze minuscule organisme vii.

A fost recuperată, în Antarctica, o bucată de piatră care provine de la un meteorit. În piatră au fost descoperite bacterii.
De curând, cercetătorii ruși au descoperit un microorganism care rezistă la cele mai puternice radiații. Se spune că originea sa este nonterestră.

Numeroși piloți au declarat că în zborurile pe care le-au efectuat au fost însoțiți de OZN-uri. Uneori, au fost obligați să facă manevre periculoase pentru a evita o coliziune.

Calea Lactee are peste 400 de miliarde de stele. Specialiștii susțin că jumătate dintre acestea au o planetă în orbita lor, unde ar exista condiții de viață.

Cercetătorul Frank Drake a declarat, în conformitate cu calculele matematice, probabilitatea să existe viață pe aceste planete este foarte mare.

Astronauții misiunii Apollo 11 au declarat că în drumul lor spre Lună au fost însoțiți de un OZN. Iniţial s-a crezut că este vorba despre o piesă din racheta SIV-B. Ulterior s-a constatat că racheta se afla la distanța de 695 de kilometri depărtare.

În cursul ultimilor zeci de ani, multe semnale radio au fost trimise către planeta Marte. În anul 2004, a fost recepționat un semnal misterios care provenea de pe Marte.

loading...

Comentariile sunt închise.