Bizar

PRIVIREA, LIMBAJUL LUI DUMNEZEU

David Tang este profesor la o universitate din Texas unde s-a remarcat cu studiile sale despre limbajul non-verbal. Una dintre temele în care a excelat a fost cea legată de puterea privirii.

În opinia sa, privirea domină, manipulează, este ca un revolver. Persoanele care își privesc în ochi interlocutorul sunt mult mai convingătoare și pot domina o anumită situație. Privirea are o putere mult mai mare decât cuvântul. Este cunoscut faptul că șarpele cu ajutorul privirii fascinează păsările, după care le ucide. O pasăre în preajma unui șarpe este paralizată, nu se mai poate mișca sau zbura.

Există persoane care reușesc numai cu privirea să realizeze lucruri pe care unii dintre noi nu le putem efectua cu ajutorul cuvântului sau a tehnicii.

În Franța s-a realizat un experiment în care o femeie cu o asemenea capacitate a fost așezată în fața unui acvariu pe care l-a privit insistent mai multe minute. Toți peștii au început să înoate haotic și încercau să iasă din acvariu.

Privirea este un rezervor de energie, este cea mai redutabilă armă a omului. Specialiștii admit că puterea privirii poate declanșa un fenomen pe care l-au numit vampirism energetic.

Nu de puține ori ni s-a întâmplat să fim epuizați, vlăguit, după ce am discutat cu o altă persoană mai multe minute.

Puterea privirii este dată de astrul care ne-a dominat nașterea. Cei născuți în lună plină au o privire misterioasă. Mercurienii sunt cercetători, dornici de informații. Venusienii sunt cei care ne atrag prin șarmul lor. Marțienii sunt luptători, gata să contraatace. Jupiterienii sunt cei pe care te poți baza.

Dumnezeu1 PRIVIREA, LIMBAJUL LUI DUMNEZEU

Ochii ne dau semnale și despre sănătatea noastră. Ochii umflaţi sunt semn că putem avea probleme cu tiroida. Ochii galbeni sunt semn că avem probleme cu ficatul. Tulburările de vedere sunt semn că putem avea un atac cerebral.

loading...
Comments
To Top