Take a fresh look at your lifestyle.

Printesa Japoniei, Kaoru Nakamaru, face dezvaluiri socante despre anul 2012

Despre anul 2012 s-a scris infinit de mult. Acest an, devenit fatidic, reprezintă un punct de referinţă pentru evoluţia omului pe Pământ. În timp ce unii cred că anul cu pricina va aduce o schimbare impresionantă a vieţii de pe Terra, alţii nu dau nici măcar doi bani pe ceea ce va urma, continuându-şi viaţa doar pentru acumularea de bunuri şi obiecte.

Pe 2 ianuarie 2012, prinţesa Japoniei, Kaoru Nakamaru, a ţinut un discurs halucinant în deschiderea Conferinţei Pythagoras. Prinţesa a dorit să transmită omenirii un mesaj despre ceea ce va însemna noul an şi ca schimbarea este atât de aproape de noi, încât nu trebuie s-o ratăm. De asemenea Kaoru Nakamaru a făcut o expunere cu privire la extratereştrii, la ceea ce va însemna Apocalipsa, cât şi despre schimbarea care va bate la porţile omenirii. Iată un scurt fragment din discursul prinţesei Japoniei:
Din toate aceste informaţii pe care le-am aflat astfel, sunt convinsă că începând cu 22 decembrie 2012 vor fi 3 zile de ascensiune a acestui Pământ în cea de-a cincea dimensiune. Există un loc (o zonă) cu numele de Nuru, prin care noi vom trece atunci… 3 zile şi 3 nopţi, nu vom putea folosi electricitatea, va fi întuneric complet atât ziua cât şi noaptea, fără Soare, fără stele, fără niciun fel de lumină, vom fi în întuneric complet timp de 3 zile. Nu se va anunţa nimic în mass-media, această informaţie nu va ajunge la oamenii de pe această planetă; cei din guvernul [mondial] secret ştiu foarte bine toate acestea. Ei se gândesc numai la ei înşişi gândind că se pot salva, încercând să scape fugind de pe această planetă, sau construind oraşe subterane în zone din Atlanta (SUA), Norvegia, Olanda, Elveţia, Australia, şi care au capacitatea (fiecare) de 10.000 de oameni din [aşa-zisa] “elită”. Eu cred că NU se vor salva deloc.

Mai jos puteţi să ascultaţi întrega să expunere şi să trageţi singuri concluziile.

ANUNT şocant despre 2012 !

Vezi mai multe video din incredibil

loading...

Comentariile sunt închise.