Principiile celor 7 legi ascunse ale Universului

0

Majoritatea fenomenelor paranormale este afiliată unei dimensiuni superioare, iar noi o receptăm intuitiv sau fizic din așezământul dimensional specific nouă. Deși nu ne îndoim de existența activă a spiritului, atunci când încercăm să lămurim ce este spiritul, nu vom face decât să afirmăm că este vorba despre o energie necunoscută.

Această energie, cu rol fundamental în arhitectura viului superior organizat, se preconizează a fi formată din particule infraatomice și este lipsită de sarcină electrică, de masă și de magnetism, circulând în univers cu viteze mai mari decât viteza luminii. Este o formă de energie pentru care nu există în univers nici un obstacol și care nu se supune nici unei forțe gravitaționale.

Spiritul este o prezență subtilă și eternă. Din tot ce înseamnă ființa umană, doar spiritul nu cunoaște moartea. Fiind nemuritor, conform teologiilor orientale el este acela care se reîncarnează în vederea unei noi evoluții în corpul fizic, pentru purificare. Spiritul este considerat de proveniență divină și conține învelișuri fluidice ale unui întreg sistem, planetar, solar, universal și cosmic.

Organul desemnat drept păstrător al spiritului este creierul uman Vom observa că în științele spirituale precreștine, de suflet sunt legate senzațiile, respectiv, plăcerea, durerea, bucuria, tristețea și chiar foamea și setea.

Ce legătură au toate acestea cu Cele șapte legi ale universului?

Una singură, conștientizarea, nu numai teoretică, a faptului că omul cosmic este o realitate ca și omul creat în plan terestru. Universul este guvernat de legi, dar și viața noastră. Aceste legi pot fi captate prin persoane care se numesc medium.

Cele patru forțe fundamentale ale universului sunt electromagnetică, gravitațională, nucleară slabă și tare. Ele sunt corect argumentate științific În privința legilor coordonate și netestabile științific ne bizuim pe informații aparent subiective, furnizate de subconștient, de comunicările în transă ale unor mediumi cu o înzestrare în acest sens incontestabilă.

De la Legile universului receptate mediumnic, la evoluția socio-istorică, în veacuri și milenii a omenirii vom putea urmări blocajele și imperfecțiunile, maleficitățile dezlănțuite care conduc la rezultate apocaliptice.

Cine comunică unui medium informații despre realități ale universului care ne implică pe noi, oamenii și ne obligă în același timp să medităm la propria noastră evoluție față de legi eterne? Subconștientul primește în transă informații corecte din dimensiunea astrală, fie localizate în evenimente terestre, fie din planurile cosmice.

Mediumii puternici ai tuturor timpurilor ne-au transmis adevăruri într-o proporție impresionantă, valabile și astăzi, deși atunci când erau transmise, nimeni nu credea în valoarea lor cu adevărat. Legile recepționate mental sunt în număr de șapte.

univers - Principiile celor 7 legi ascunse ale Universului

  1. Legea mentalului. Totul este spirit, Universul este mental.
  2. Legea corespondenței. Ceea ce este sus este asemănător cu ceea ce este jos.
  3. Legea vibrației. Nimic nu este fix, nimic nu este în repaus.
  4. Legea polarității. Totul este dublu, orice lucru are doi poli, asemănătorul și neasemănătorul au aceeași semnificație. Extremele se ating, toate adevărurile nu sunt decât relative.
  5. Legea ritmului. Totul se scurge înăuntru sau în afară, orice lucru are durata sa. Totul evoluează și apoi degenerează.
  6. Legea cauzei și a efectului. Nimic nu scapă legii.
  7. Legea genului. Este un gen în toate lucrurile, masculin și feminin
loading...
S-ar putea să-ți mai placă și