PRIMUL RĂZBOI ATOMIC A AVUT LOC ACUM 12000 DE ANI

PRIMUL RĂZBOI ATOMIC A AVUT LOC ACUM 12000 DE ANI

Mahabharata este una din marile epopei ale Indiei antice. Ea este scrisă în sanscrită și are 100000 de versuri, repartizate în 18 părți. Este de opt ori mai mare ca Odiseea și Iliada la un loc.

Mahabharat reprezintă o combinare de întâmplări, legende și mituri, o lecție de viață cu privire la crearea unei mari religii, hinduismul.

Textul face referire și la o catastrofă care s-a produs cu mii de ani în urmă. Un dezastru asemănător celui făcut de o bombă nucleară.

Istoricii susțin că este vorba despre un holocaust nuclear, mult mai devastator ca cel de la Hiroshima sau Nagasaki. Textul face referire la coloane uriașe de fum, mașini care zboară, numite vimana, proiectile cu puteri uriașe, corpuri calcinate, oameni fără păr și unghii.

A fost avansată ideea că textul descrie un război nuclear. În anul 1992, a fost descoperit praf radioactiv în regiunea Rajahstan, pe o suprafață de opt kilometri pătrați.

Au fost realizate săpături, în urma cărora s-au descoperit ruinele unui oraș carbonizat. Măsurătorile realizate în această regiune au demonstrat existența unui nivel ridicat de radioactivitate.

Ramayana vorbește despre același eveniment, în care a fost utilizată o armă atât de puternică, încât putea distruge întreaga planetă.

O armă necunoscută care a produs o explozie a cărei lumină era de 10000 de ori mai puternică decât soarele. Vinama, misterioasele mașini zburătoare au preluat soldații îmbrăcați în armuri și mulți elefanți din zonă. Se vorbește despre dispariția unei civilizații.

Oamenii își pierdeau părul, unghiile, slăbeau și mureau. Au fost descoperite schelete ale unor persoane care se țineau de mână în momentul morții.

Specialiștii spun că, aceste schelete sunt mult mai radioactive față de cele de la Hiroshima și Nagasaki. Și astăzi, radioactivitatea este de 50 de ori mai mare față de cea normală. Căldura care s-a produs a fost atât de mare încât orașul a fost vitrificat.
Orașe vitrificate au mai fost descoperite în Turcia, Scoția, Franța, Irlanda, unde se presupune că au avut loc catastrofe asemănătoare cu cea din India.

Lângă Mumbai a fost descoperit un crater care are un diametru de 2154 de metri și se crede că s-a format ca urmare a acestui cataclism care a avut loc, acum 12000 de ani. Craterul este din bazalt și este unic în lume. S-a estimat că, a fost necesară o presiune de 600000 de atmosfere ca să poată fi creat. Craterul are o adâncime de 150 de metri.

Cenușa radioactivă din zona Rajahstan este periculoasă și în zilele noastre. Mulți copii care s-au născut în această regiune au malformații generate de nivelul înalt de radioactivitate.

Apocalipsa

Conform istoricilor, textele indiene descriu un război nuclear pe care l-au dus extratereștrii în regiunea indiană. Poate că este prima bombă atomică pe care omenirea a cunoscut-o.

CATEGORIES
Share This
>