Prima Lună de sânge se produce pe 15 aprilie 2014. Evenimentul îl vestește pe Messia?

Odată cu disparițiarăzboinicului păcii”, Ariel Sharon, semnele astrale, cât și prorocirile par a fi intrat în linie dreaptă. Încă din 2005, liderul spiritual al Israelului, Yitzhak Kaduri, susținea că a fost binecuvântat cu viziunea lui Messia și că acesta se va arăta oamenilor într-un viitor apropiat, dar nu înaintea de moartea lui Ariel Sharon.

La extrem de scurt timp după această revelație, Sharon a intrat în comă și Kaduri s-a stins. Peste un an, a fost desigilat și documentul unde rabinul consemnase identitatea lui Mesia: Iisus Hristos.

Numeroase alte semne sunt invocate în Vechiul Testament care se vor produce chiar înainte ca Messia să se întoarcă pe Terra. În Cartea lui Loil sunt prezentate cu lux de amănunte aceste semne, iar unul dintre ele pare să fie Luna Roșie. „Și vă voi arăta semne minunate în cer și pe pământ: sânge, foc și stâlpi de fum; soarele se va întuneca și luna va fi roșie ca sângele, înainte de venirea zilei celei mari și înfricoșătoare a Domnului.” (3:3-4).

Luna roșie este un eveniment straniu, care la anumite perioade de timp se repetă. O eclipsa totala de luna va avea loc pe cer, pe data de 15 Aprilie înainte de miezul nopţii. De ce este aşa de special și atât de urmărit acest eveniment? Este primul eveniment din cele 4, care vor avea loc in 2014-2015.

Luna nu dispare complet în timp ce trece prin umbră datorită refracției luminii solare de către atmosfera terestră în conul de umbră. Dacă Pământul nu ar avea atmosferă, Luna s-ar întuneca aproape de tot, rămânând iluminată doar prin difracție. Culoarea este roșcată pentru că lumina venită de la Soare trece prin atmosfera Pământului, unde radiația cu lungimi de undă mai mici este împrăștiată mai puternic (ceea ce explică culoarea albastră a cerului văzut de pe Pământ). Același efect are loc și la apus și la răsărit, când Soarele se vede roșcat pentru că în drumul razant al luminii lungimile de undă mai mari se transmit mai bine. Cantitatea de lumină refractată depinde de cantitatea de praf din norii care se află în atmosferă.

Loading...

Interesant este faptul că următoarele patru evenimente de Lună roşie vor coincide cu 4 sărbători importante evreiești. Evenimentele de anul acesta vor începe pe cu o eclipsă totală de lună 15 aprilie 2014 (coincide cu sărbătoarea pascală a evreilor) urmată apoi de o altă pe 8 octombrie 2014 (coincide cu sărbătoarea religioasă Sukot). În 2015 un eveniment major este şi eclipsa de Soare de pe 20 martie 2015, urmată de o a treia eclipsă totală de lună pe 4 aprilie (paştele evreiesc) apoi o a patra eclipsă de lună pe 28 septembrie 2015 (Sukot).

luna rosie

Aceste coincidențe sunt de-a dreptul șocante și conform textelor din Torah imediat după aceste evenimente se aşteaptă distrugerea Israelului și există posibilitatea ca un nou război mondial să se declanșeze. Atunci ar fi momentul în care Messia va apărea pentru a două orară pe Pământ și judecata de apoi poate începe.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și