times-gone
Descopera

PREZENTUL ESTE DETERMINAT DE O CAUZĂ DIN VIITORUL NECUNOSCUT

2views

În 15 decembrie 1967, în Point Pleasant, SUA, podul care unea statul Ohio de Virginia, numit Silver Bridge s-a prăbușit. În momentul tragediei, pe pod erau câteva zeci de mașini. Bilanțul a fost tragic, 40 de morți.

Cei care au supraviețuit tragediei au susținut că, în momentul prăbușirii podului, au văzut o creatură ciudată pe care au numit-o Mothman, sau omul fluture.

În seara de 15 decembrie, mulți locuitori ai orașului fuseseră la cumpărături pentru Crăciun. Podul avea o lungime de 250 de metri și traficul era foarte mare. Multe persoane au murit, alții au fost răniți, mașini avariate.

După această tragedie, poliția din localitate a făcut legătura cu mai multe sesizări care veniseră de la locuitori, conform cărora observaseră în zona o creatură om-fluture.

Cu un an înainte de tragedie, în anul 1966, patru tineri care se aflau în zona podului, orele 23, au văzut o creatură care avea o înălțime de doi metri, ochi imenși și o pereche de aripi pe spate. În momentul în care tinerii s-au panicat, creatura a zburat către o colină.

Loading...

În momentul în care şi-a luat zborul creatura a scos un sunet asemănător cu cel al unui șoarece. În aceeași noapte, doi pompieri care se aflau în zona podului au văzut creatura care avea ochi roșii și semăna cu o pasăre. Se deplasa cu greutate și scotea sunete stridente.

În urma acestor sesizări făcute la poliția localității, s-au deplasat agenți de investigație pentru a cerceta zona.
Ceea ce este și mai ciudat a fost faptul că cei care au făcut sesizările la poliție au primit telefoane anonime cu un debit verbal de neînțeles.

O altă sesizare la poliție a fost făcută de un șofer de tir care în momentul în care s-a apropiat de locuința sa a observat un OZN, lângă care se afla omul-fluture.

Supraviețuitorii tragediei au declarat că, imediat după accident, în zonă au observat umbre pe care nu le pot explica.
În anul 2002, Richard Gere a turnat filmul Profeții din Umbră, a cărui scenariu a fost inspirat din tragedia de la Podul Silver.

El a declarat că în momentul filmării a observat în zona podului umbre și siluete ciudate. Timp de un an cât au durat filmările, aceste fenomene paranormale s-au repetat. Mulți martori au declarat că deasupra podului au observat obiecte luminoase care nu puteau fi avioane, deoarece acestea staționau. S-a emis ipoteza că podul este o intersecție dintre două lumi.

O altă întâmplare la fel de misterioasă s-a produs în anul 1939, în orașul Owesville, Indiana. În una din dimineți, locuitorii au găsit scris pe trotuarul din piața orașului, Amintiți-vă de Pearl Harbor.

times-gone

Tragedia de la Pearl Harbor, în care au murit sute de soldați americani, avea să se producă câțiva ani mai târziu. Cine a avut această premoniție? Cine a scris mesajul? Greu de răspuns.

Euler, matematician elvețian, a demonstrat că evoluția este determinată de o cauză din trecut și una din viitor. El vorbea despre o cauză dintr-un viitor necunoscut care are consecințe în prezent. Prezentul este determinat de o cauză care există undeva în viitor.

loading...