Descopera

Prezența OZN-urilor la Budești, Maramureș: Un copil a fost răpit de două ori

În Budești, o mică localitate așezată lângă Cavnic, în Maramureș, s-au înregistrat mai multe întâmplări ciudate, care ridică semne de întrebare chiar și specialiștilor.

În apropierea localității se află un deal, numit Creasta Cocoșului, unde conform mărturiilor unor persoane,dar și a primarului localității, au fost observate două lumini puternice.  Conform martorilor, aceste lumini erau mult mai intense decât lumina stelelor și foarte apropiate ca distanță.

Pe de altă parte și vegetația prezintă unele anomalii, în sensul că la baza dealului crește o iarbă mică și rea , specifică zonei înalte, iar în proxima apropiere crește o iarbă deasă și înaltă, specifică reliefului. În conformitate cu mărturiile primarului localității, pe suprafața sa de teren, în fiecare an, primăvara, apar trei pete de iarbă ofilită, așezate sub forma unui triunghi.

Cea mai interesantă mărturie este a unei bătrâne din sat, care susține că, aflându-se cu nepotul său pe câmp, o mașină stranie a coborât din cer, iar nepotul său a fost răpit de către o ființă stranie. Copilul a revenit în același loc, după câteva ore, speriat și refuzând să vorbească despre ce s-a întâmplat.

Bătrâna susține că nepotul său a fost răpit și a doua oară, copilul revenind, dar prezentând semne că fusese agresat fizic. Martora refuză să dea detalii despre această situație, invocând faptul că nu vrea să supere statul. Se constată încă o dată, că oamenii nu pot trece anumite bariere, pentru a nu fi etichetați ciudați sau nebuni. De care parte a barierei este normalitatea?

budesti - Prezența OZN-urilor la Budești, Maramureș: Un copil a fost răpit de două ori

Se cunoaște faptul din studiile internaționale, că extratereștrii au vizitat în special regiuni în care au activat vulcani. Zona din apropierea Budeștiului prezintă vulcani inactivi.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top