Prezența Extraterestră din Lume Astăzi

Este o mare onoare pentru noi să putem prezenta această informație tuturor celor care sunt destul de norocoși să audă acest mesaj. Noi suntem Aliații Umanității. Această transmisiune este făcută posibilă de prezența Celor Nevăzuți, îndrumătorii spirituali care supraveghează dezvoltarea vieții inteligente atât în cadrul lumii voastre cât și în întreaga Mai Mare Comunitate de Lumi.

Noi nu comunicăm prin niciun dispozitiv mecanic, ci printr-un canal spiritual care este liber de interferențe. Deși trăim în mediul fizic, ca și voi, ne este dat privilegiul de a comunica în acest fel în scopul de a furniza informația pe care trebuie să o împărtășim cu voi.

Noi reprezentăm un grup mic care observă evenimentele lumii voastre. Venim din Mai Marea Comunitate. Nu intervenim în treburi umane. Nu avem niciun stabiliment aici. Am fost trimiși cu un scop foarte specific – să fim martori la evenimentele care au loc în lumea voastră și, fiind dată oportunitatea de a face așa, să vă comunicăm ceea ce vedem și ceea ce știm. Căci voi trăiți pe suprafața lumii voastre și nu puteți vedea chestiunile care o înconjoară. Nici nu puteți vedea clar vizita care are loc în lumea voastră în acest moment sau ce prevestește pentru viitorul vostru.

Ne-ar plăcea să dăm mărturie scrisă despre aceasta. Facem așa la rugămintea Celor Nevăzuți, căci am fost trimiși cu acest scop. Informația pe care suntem pe cale s-o împărtășim cu voi ar putea părea foarte epuizantă și înfiorătoare. Este poate neașteptată de către mulți care vor auzi acest mesaj. Noi înțelegem această dificultate, căci a trebuit să înfruntăm acest lucru în cadrul propriilor noastre culturi.

Pe măsură ce auziți informația, ar putea fi dificil de acceptat la început, dar este vitală pentru toți aceia care ar căuta să facă o contribuție în lume.

Loading...

De mulți ani observăm treburile lumii voastre. Nu căutăm nicio relație cu umanitatea. Nu suntem aici într-o misiune diplomatică. Am fost trimiși de Cei Nevăzuți să trăim în proximitatea lumii voastre pentru a observa evenimentele pe care suntem pe cale să le descriem.

Numele noastre nu sunt importante. Ar fi nesemnificative pentru voi. Și nu le vom împărtăși pentru propria noastră siguranță, căci trebuie să rămânem ascunși în scopul de a putea servi.

Pentru a începe, este necesar pentru oamenii de pretutindeni să înțeleagă faptul că umanitatea este în proces de emergență într-o Mai Mare Comunitate de viață inteligentă. Lumea voastră este ”vizitată” de câteva rase extraterestre și de câteva organizații diferite de rase. Acest lucru se întâmplă în mod activ de ceva timp. Au existat vizite în istoria umană, dar nimic de această magnitudine. Apariția armelor nucleare și distrugerea lumii voastre naturale au adus aceste forțe pe țărmurile voastre.

Există mulți oameni în lume astăzi, înțelegem, care încep să realizeze că acest lucru are loc. Și înțelegem, de asemenea, că există multe interpretări ale acestei vizite – ce ar putea să însemne și ce ar putea să ofere. Și mulți dintre oamenii care sunt conștienți de aceste lucruri sunt foarte optimiști și anticipează un mare beneficiu pentru umanitate. Înțelegem. Este natural să vă așteptați la acest lucru. Este natural să fiți optimiști.

Vizita din lumea voastră acum este foarte extinsă, atât de mult încât oamenii din toate părțile lumii îi sunt martori și îi experimentează efectele în mod direct. Ce i-a adus pe acești ”vizitatori” din Mai Marea Comunitate, aceste organizații diferite de ființe, nu este să promoveze avansarea umanității sau educația spirituală a umanității. Ceea ce a adus aceste forțe pe țărmurile voastre în număr așa mare cu asemenea intenție sunt resursele lumii voastre.

Acest lucru, înțelegem, ar putea fi dificil de acceptat la început pentru că nu puteți încă aprecia cât de frumoasă este lumea voastră, cât de mult posedă ea și ce bijuterie rară este, într-o Mai Mare Comunitate de lumi aride și spațiu gol. Lumile asemănătoare cu a voastră sunt rare într-adevăr. Cele mai multe locuri din Mai Marea Comunitate care sunt locuite acum au fost colonizate, și tehnologia a făcut acest lucru posibil. Dar lumile asemănătoare cu a voastră în care viața a evoluat natural, fără ajutorul tehnologiei, sunt mult mai rare decât ați putea realiza. Alții manifestă un interes deosebit față de acest lucru, desigur, căci resursele biologice ale lumii voastre au fost folosite de mai multe rase de milenii. Este considerată un depozit de unii. Și totuși dezvoltarea culturii umane și a armelor periculoase și deteriorarea acestor resurse au cauzat Intervenția extraterestră.

Poate v-ați putea întreba de ce nu sunt organizate eforturi diplomatice pentru a contacta liderii umanității. Acest lucru este rezonabil de întrebat, dar dificultatea aici este că nu există nimeni care să reprezinte umanitatea, căci oamenii voștri sunt divizați, și națiunile voastre se opun una fața de cealaltă. Este presupus, de asemenea, de acești vizitatori de care vorbim că voi sunteți războinici și agresivi și că ați aduce daune și ostilitate universului din jurul vostru în ciuda calităților voastre bune.

Așadar, în discursul nostru ne dorim să vă dăm o idee despre ce se întâmplă, ce va însemna pentru umanitate și cum acest lucru este înrudit cu dezvoltarea voastră spirituală, dezvoltarea voastră socială și cu viitorul vostru în lume și în însăși Mai Marea Comunitate de Lumi.

Oamenii sunt inconștienți de prezența forțelor extraterestre, inconștienți de prezența exploratorilor de resurse, de aceia care ar căuta o alianță cu umanitatea în propriul lor beneficiu. Poate că ar trebui să începem aici prin a vă oferi o idee despre cum este viața dincolo de țărmurile voastre, căci nu ați călătorit departe și nu puteți aprecia aceste lucruri voi înșivă.

Trăiți într-o parte a galaxiei care este destul de locuită. Nu toate părțile galaxiei sunt atât de locuite. Există regiuni mari neexplorate. Există multe rase ascunse. Negoțul și comerțul dintre lumi se practică doar în anumite zone. Mediul în care vă veți face apariția este unul foarte competitiv. Nevoia pentru resurse este experimentată pretutindeni, și multe societăți tehnologice au depășit resursele naturale ale lumii lor și trebuie să facă negoț, schimburi și să călătorească pentru a obține ce au nevoie. Este o situație foarte complicată. Multe alianțe s-au format și conflictele chiar au loc.

Poate că, în acest punct, este necesar să realizați că Mai Marea Comunitate în care voi apăreți este un mediu dificil și unul provocator, și totuși aduce mari oportunități și mari posibilități pentru umanitate. Însă, ca aceste posibilități și aceste avantaje să fie realizate, umanitatea trebuie să se pregătească și să ajungă să învețe cum este viața în univers. Și trebuie să ajungă să înțeleagă ce înseamnă spiritualitatea în cadrul unei Mai Mari Comunități de viață inteligentă.

Noi înțelegem din propria noastră istorie că acesta este cel mai mare prag pe care orice lume îl va înfrunta vreodată. Nu este ceva, cu toate acestea, ce puteți plănui singuri. Nu este ceva ce puteți plănui pentru propriul vostru viitor. Căci înseși forțele care ar aduce realitatea Mai Marii Comunități aici sunt deja prezente în lume. Circumstanțele le-au adus aici. Sunt aici.

Poate că asta vă dă o idee despre cum este viața dincolo de granițele voastre. Nu vrem să creăm o idee care este temătoare, dar este necesar pentru propria voastră bunăstare și pentru viitorul vostru ca voi să aveți o estimare onestă și să puteți să ajungeți să vedeți aceste lucruri clar.

Nevoia de pregătire pentru viața din Mai Marea Comunitate, noi simțim, este cea mai mare nevoie care există în lumea voastră astăzi. Și totuși, din constatarea noastră, oamenii sunt preocupați cu propriile lor treburi și cu propriile lor probleme în viețile lor de zi cu zi, inconștienți de forțele mai mari care le vor schimba destinul și le vor afecta viitorul.

Forțele și grupurile care sunt aici astăzi reprezintă câteva alianțe diferite. Aceste alianțe diferite nu sunt unite între ele în eforturile lor. Fiecare alianță reprezintă câteva grupuri rasiale care colaborează cu scopul de a obține acces la resursele lumii voastre și de a menține acest acces. Aceste alianțe diferite, în esență, concurează una cu cealaltă deși nu sunt în război între ele. Ele văd lumea voastră ca pe un mare premiu, ceva ce vor să aibă pentru ele însele.

Acest lucru crează o provocare foarte mare pentru popoarele voastre, căci forțele care vă vizitează nu numai că au tehnologie avansată, ci, de asemenea, coeziune socială puternică și sunt capabile să influențeze gândul în Mediul Mental. Vedeți voi, în Mai Marea Comunitate, tehnologia se obține ușor, și astfel marele avantaj dintre societățile concurente este abilitatea de a influența gândul. Acest lucru a căpătat demonstrații foarte sofisticate. Reprezintă un set de abilități pe care umanitatea abia începe să îl descopere.

În consecință, vizitatorii voștri nu vin înarmați cu arme mari sau cu armate sau cu flote de nave. Ei vin în grupuri relativ mici, dar ei posedă abilitate considerabilă în influențarea oamenilor. Acest lucru reprezintă o întrebuințare mai sofisticată și mai matură a puterii în Mai Marea Comunitate. Este această abilitate cea pe care umanitatea va trebui să o cultive în viitor dacă este să rivalizeze cu alte rase cu succes.

Vizitatorii sunt aici să câștige loialitatea umanității. Ei nu vor să distrugă stabilimentele umane sau prezența umană. În schimb, ei își doresc să le folosească pe acestea în propriul lor beneficiu. Intenția lor este utilizarea, nu distrugerea. Ei simt că sunt îndreptățiți pentru că ei cred că salvează lumea. Unii chiar cred că salvează umanitatea de ea însăși. Dar această perspectivă nu vă servește interesele mai mari, nici nu încurajează înțelepciune sau auto-determinare în cadrul familei umane.

Însă datorită faptului că există forțe ale binelui în cadrul Mai Marii Comunități de Lumi, voi aveți aliați. Noi reprezentăm vocea aliaților voștri, Aliații Umanității. Nu suntem aici să vă folosim resursele sau să vă luăm ce posedați. Nu căutăm să instituim umanitatea ca pe un stat client sau ca pe o colonie pentru propriile noastre întrebuințări. În schimb, ne dorim să dezvoltăm tărie și înțelepciune în cadrul umanității pentru că noi sprijinim asta în întreaga Mai Marea Comunitate.

Rolul nostru, atunci, este destul de esențial, și informația noastră este foarte necesară pentru că în acest moment, chiar și persoanele care sunt conștiente de prezența vizitatorilor nu sunt conștiente încă de intențiile lor. Oamenii nu înțeleg metodele vizitatorilor. Și ei nu înțeleg eticile sau moralitatea vizitatorilor. Oamenii cred că vizitatorii sunt ori îngeri ori monștri. Dar în realitate, sunt foarte asemănători cu voi în nevoile lor. Dacă ați putea vedea lumea prin ochii lor, ați înțelege conștiința lor și motivația lor. Dar ca să faceți acest lucru, ar trebui să vă aventurați dincolo de ale voastre.

Vizitatorii sunt angajați în patru activități fundamentale în scopul de a obține influență în cadrul lumii voastre. Fiecare dintre aceste activități este unică, dar ele sunt toate coordonate împreună. Sunt săvârșite pentru că umanitatea este studiată de mult timp. Gândul uman, comportamentul uman, fiziologia umană și religia umană au fost studiate de ceva timp. Acestea sunt bine înțelese de vizitatorii voștri și vor fi folosite în propriile lor scopuri.

Prima zonă de activitate a vizitatorilor este să influențeze indivizi în poziții de putere și autoritate. Datorită faptului că vizitatorii nu vor să distrugă nimic din lume sau să strice resursele lumii, ei caută să obțină influență asupra acelora pe care ei îi percep ca fiind în poziții de putere, în cadrul guvernului și al religiei în primul rând. Ei caută contact, dar numai cu anumiți indivizi. Au puterea să realizeze acest contact, și au puterea persuasiunii. Nu toți dintre aceia pe care îi contactează vor fi convinși, dar mulți vor fi. Promisiunea puterii mai mari, tehnologiei mai înalte și a dominației lumii îi va intriga și incita pe mulți indivizi. Și sunt acești indivizi cei cu care vizitatorii vor căuta să stabilească o legătură.

Există foarte puțini oameni în guvernele lumii care sunt afectați așa, dar numărul lor este în creștere. Vizitatorii înțeleg ierarhia puterii pentru că ei înșiși trăiesc după ea, urmând propria lor ierarhie, ați putea spune. Ei sunt extrem de organizați și foarte concentrați în eforturile lor, iar ideea de a avea culturi pline de indivizi ce gândesc liber este în mare parte străină pentru ei. Ei nu pricep sau nu înțeleg libertatea individuală. Ei sunt precum multe societăți avansate tehnologic din Mai Marea Comunitate care funcționează atât în cadrul lumilor lor respective cât și în stabilimentele lor peste regiuni vaste de spațiu, utilizând o formă de guvernământ și organizație foarte bine stabilită și rigidă. Ei cred că umanitatea este haotică și destrăbălată, și simt că aduc ordine într-o situație pe care ei înșiși nu o pot înțelege. Libertatea individuală le este necunoscută, și ei nu văd valoarea sa. În consecință, ceea ce ei caută să stabilească în lume nu va onora această libertate.

Așadar, prima zonă a lor de încercare este să stabilească o legătură cu indivizi din poziții de putere și influență în scopul de a le câștiga supunerea și de a-i convinge de aspectele benefice ale relației și ale scopului împărtășit.

A doua sferă de activitate, care este poate cel mai dificil de luat în considerare din perspectiva voastră, este manipularea valorilor și impulsurilor religioase. Vizitatorii înțeleg că cele mai mari abilități ale umanității reprezintă, de asemenea, cea mai mare slăbiciune a sa. Dorul oamenilor de izbăvirea individuală reprezintă unul dintre cele mai mari bunuri pe care familia umană le are de oferit, chiar și pentru Mai Marea Comunitate. Dar este, de asemenea, slăbiciunea voastră. Și sunt aceste impulsuri și aceste valori cele care vor fi folosite.

Câteva grupuri ale vizitatorilor își doresc să se întemeieze ca agenți spirituali pentru că ei știu cum să vorbească în Mediul Mental. Ei le pot comunica oamenilor direct, și din nefericire, din cauza faptului că sunt foarte puțini oameni în lume care pot discerne diferența dintre o voce spirituală și vocea vizitatorilor, situația devine foarte dificilă.

Așadar, a doua zonă de activitate este să câștige supunerea oamenilor prin motivațiile lor religioase și spirituale. De fapt, acest lucru poate fi făcut ușor pentru că umanitatea nu este încă puternică sau dezvoltată în Mediul Mental. Este dificil pentru oameni să distingă locul din care vin aceste impulsuri. Mulți oameni vor să se ofere către orice care, cred ei, are o voce mai mare și o putere mai mare. Vizitatorii voștri pot proiecta imagini – imagini cu sfinții voștri, cu învățătorii voștri, cu îngeri – imagini care sunt prețuite și sacre în cadrul lumii voastre. Ei au cultivat această abilitate prin multe, multe secole de încercări de a se influența unii pe alții și prin învățarea căilor de persuasiune care sunt practicate în multe locuri în Mai Marea Comunitate. Ei vă consideră primitivi, și astfel ei simt că își pot exercita această influență și să folosească aceste metode pe voi.

Aici există o tentativă de a-i contacta pe acei indivizi care sunt considerați senzitivi, receptivi și înzestrați natural să fie cooperanți. Mulți oameni vor fi selecționați, dar puțini vor fi aleși pe baza acestor calități particulare. Vizitatorii voștri vor căuta să câștige loialitate cu acești indivizi, să le câștige încrederea și devotamentul, spunându-le destinatarilor că vizitatorii sunt aici să ridice spiritual umanitatea, să îi dea umanității o nouă speranță, noi binecuvântări și o nouă putere – într-adevăr promițând lucrurile pe care oamenii le vor atât de mult dar pe care ei încă nu le-au găsit. Poate vă întrebați, ”Cum poate un asemenea lucru să se întâmple?” Dar vă putem asigura că nu este dificil odată ce înveți aceste aptitudini și abilități.

Efortul aici este să pacifice și să reeduce oamenii prin persuasiune spirituală. Acest ”Program de Pacificare” este folosit diferit cu grupuri religioase diferite în funcție de idealurile lor și temperamentul lor. Este întotdeauna țintit către indivizi receptivi. Aici se speră că oamenii își vor pierde sentimentul lor de discernământ și vor deveni în întregime încrezători în puterea mai mare ce simt că le este oferită de către vizitatori.

Să menționăm acum de a treia zonă de activitate, care este stabilirea prezenței vizitatorilor în lume și să-i facă pe oameni să devină obișnuiți cu această prezență. Ei vor ca umanitatea să devină aclimatizată la această foarte mare schimbare care are loc în jurul vostru – să deveniți aclimatizați la prezența fizică a vizitatorilor și la efectul lor asupra propriului vostru Mediu Mental. În acest scop, ei vor crea stabilimente aici, deși nu la vedere. Aceste stabilimente vor fi ascunse, dar vor fi foarte puternice în proiectarea unei influențe pe populații umane care sunt lângă acestea. Vizitatorii vor avea mare grijă și răbdare să se asigure că aceste stabilimente sunt eficace și că destui oameni sunt în solidaritate față de ele. Acești oameni sunt cei care vor păzi și vor ocroti prezența vizitatorilor.

Exact asta are loc în lumea voastră în acest moment. Reprezintă o mare provocare și, din nefericire, un mare risc. Același lucru pe care-l descriem s-a întâmplat atât de des în atât de multe locuri din Mai Marea Comunitate. Și rasele emergente ca a voastră sunt mereu cele mai vulnerabile. Unele rase emergente reușesc să-și stabilească propria conștiență, abilitate și cooperare până în punctul în care pot să contrabalanseze influențe exterioare precum acestea și să stabilească o prezență și o poziție în Mai Marea Comunitate. Însă multe rase, înainte să poată măcar să atingă această libertate, cad sub controlul și influența puterilor străine.

Noi înțelegem că această informație ar putea să incite teamă considerabilă și poate negare și confuzie. Dar pe măsură ce observăm evenimentele, realizăm că există foarte puțini oameni care sunt conștienți de situație așa cum există ea în realitate. Chiar și acei oameni care devin conștienți de prezența forțelor extraterestre nu sunt într-o poziție și nu au o perspectivă din care să poată vedea situația clar. Și fiind etern plini de speranță și optimiști, ei caută să-i dea acestui mare fenomen o semnificație cât mai pozitivă.

Cu toate acestea, Mai Marea Comunitate este un mediu competitiv, un mediu dificil. Aceia care se angajează în călătorii în spațiu nu îi reprezintă pe cei avansați spiritual, căci cei care sunt avansați spiritual caută izolare față de Mai Marea Comunitate. Ei nu caută comerț. Ei nu caută să influențeze alte rase sau să se angajeze în serii foarte complexe de relații care sunt stabilite pentru comerț si beneficiu mutual. În schimb, cei avansați spiritual caută să rămână ascunși. Aceasta este o înțelegere foarte diferită, poate, dar una necesară ca voi să ajungeți să cuprindeți marea situație dificilă cu care umanitatea se confruntă. Însă această situație dificilă are mari posibilități. Ne-ar plăcea să vorbim despre acestea acum.

În ciuda gravității situației pe care o descriem, nu considerăm că aceste circumstanțe sunt o tragedie pentru umanitate. Într-adevăr, dacă aceste circumstanțe pot fi recunoscute și înțelese, și dacă pregătirea pentru Mai Marea Comunitate, care există acum în lume, poate fi utilizată, studiată și aplicată, atunci oameni de pretutindeni de cuget bun vor avea abilitatea de a învăța Cunoaștere și Înțelepciune din Mai Marea Comunitate. Astfel, oameni de pretutindeni vor putea să găsească baza pentru cooperare astfel încât familia umană să poată stabili, în sfârșit, o unitate care nu a fost niciodată stabilită aici înainte. Căci va fi nevoie de umbrirea Mai Marii Comunități pentru a uni umanitatea. Și această umbrire are loc acum.

Este evoluția voastră aceea de a răsări într-o Mai Mare Comunitate de viață inteligentă. Se va întâmpla fie că sunteți pregătiți sau nu. Trebuie să aibă loc. Pregătirea, atunci, devine cheia. Înțelegere și claritate – acestea sunt lucrurile care sunt necesare și de care este nevoie în lumea voastră în acest moment.

Oameni de pretutindeni au mari daruri spirituale care le pot permite să vadă și să cunoască în mod limpede. Aceste daruri sunt necesare acum. Ele trebuie să fie recunoscute, întrebuințate și împărtășite liber. Nu depinde numai de vreun mare învățător sau vreun mare sfânt din lumea voastră să facă acest lucru. Trebuiesc cultivate de mult mai mulți oameni acum. Căci situația aduce cu ea necesitate, și dacă necesitatea poate fi îmbrățișată, aduce cu ea mare oportunitate.

Însă, necesitățile pentru a învăța despre Mai Marea Comunitate și pentru a începe să experimentați Spiritualitatea din Mai Marea Comunitate sunt grozave. Niciodată înainte nu a trebuit ca ființele umane să învețe astfel de lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp. Într-adevăr, asemenea lucruri au fost rareori învățate vreodată de cineva din lumea voastră înainte. Dar acum nevoia s-a schimbat. Circumstanțele sunt diferite. Acum există noi influențe în mijlocul vostru, influențe pe care le puteți simți și pe care le puteți cunoaște.

Vizitatorii caută să incapaciteze oamenii de la a avea această viziune și această Cunoaștere înăuntrul lor, căci vizitatorii voștri nu o au înăuntrul lor. Ei nu văd valoarea sa. Ei nu înțeleg realitatea sa. În acest sens, umanitatea ca un întreg este mai avansată decât sunt ei. Dar acest lucru este numai un potențial, un potențial care trebuie cultivat acum.

Prezența extraterestră din lume crește. Crește în fiecare zi, în fiecare an. Mult mai mulți oameni cad sub persuasiunea sa, pierzându-și abilitatea de a cunoaște, devenind confuzi și distrași, crezând în lucruri care ar putea doar să-i slăbească și să-i facă impotenți în fața acelora care ar căuta să îi folosească în propriile lor scopuri.

Umanitatea este o rasă emergentă. Este vulnerabilă. Înfruntă un set de circumstanțe și influențe acum pe care nu a trebuit să le înfrunte niciodată înainte. Ați evoluat doar să concurați unii cu alții. Nu a trebuit să concurați niciodată cu alte forme de viață inteligentă. Însă este această competiție cea care vă va întări și va da naștere la cele mai mari atribute ale voastre dacă situația poate fi văzută și înțeleasă clar.

Este rolul Celor Nevăzuți acela de a dezvolta această tărie. Cei Nevăzuți, pe care i-ați numi pe bună dreptate îngeri, nu vorbesc numai inimii umane ci inimilor de pretutindeni care sunt capabile să asculte și care au dobândit libertatea de a asculta.

Noi venim, atunci, cu un mesaj dificil, dar un mesaj de promisiune și speranță. Poate că nu este mesajul pe care oamenii vor să-l audă. Cu siguranță nu este mesajul pe care vizitatorii l-ar promova. Este un mesaj care poate fi împărtășit de la persoană la persoană, și va fi împărtășit pentru că este natural să faceți așa. Însă vizitatorii și aceia care au ajuns sub persuasiunea lor se vor opune unei astfel de conștiențe. Ei nu vor să vadă o umanitate independentă. Acela nu este scopul lor. Ei nici măcar nu cred că este benefic. Așadar, este dorința noastră sinceră ca aceste lucruri să fie luate în considerare nu cu trepidație, ci cu o minte serioasă și o grijă adâncă ce sunt bine justificate aici.

Sunt mulți oameni în lume astăzi, înțelegem, care simt că o mare schimbare vine pentru umanitate. Cei Nevăzuți ne-au spus aceste lucruri. Multe cauze sunt atribuite acestei senzații de schimbare. Și multe rezultate sunt prezise. Însă până nu puteți începe să cuprindeți realitatea conform căreia umanitatea apare într-o Mai Mare Comunitate de viață inteligentă, voi încă nu aveți contextul potrivit pentru a înțelege destinul umanității sau marea schimbare care are loc în lume.

Din perspectiva noastră, persoanele sunt născute în timpul lor pentru a servi acel timp. Aceasta este o învățătură în Spiritualitatea din Mai Marea Comunitate, o învățătură căreia îi suntem studenți, de asemenea. Ea predă libertatea și puterea scopului împărtășit. Îi acordă autoritate individului și individului care se poate alătura altora – idei care sunt rareori acceptate sau adoptate în Mai Marea Comunitate, căci Mai Marea Comunitate nu este starea cerească. Este o realitate fizică cu rigurozitățile supraviețuirii și tot ceea ce acest lucru implică. Toate ființele din cadrul acestei realități trebuie să se confrunte cu aceste nevoi și probleme. Și în acest sens, vizitatorii voștri vă seamănă mai mult decât realizați. Ei nu sunt incomprehensibili. Ei ar căuta să fie incomprehensibili, dar pot fi înțeleși. Aveți puterea să faceți acest lucru, dar trebuie să vedeți cu ochi limpezi. Trebuie să vedeți cu o viziune mai mare și să cunoașteți cu o inteligență mai mare, pe care aveți posibilitatea să o cultivați înăuntrul vostru.

Este necesar pentru noi acum să vorbim mai mult în privința celei de-a doua zonă de influență și persuasiune pentru că acest lucru are mare importanță, și este dorința noastră sinceră ca voi să înțelegeți aceste lucruri și să le luați în considerare pentru voi înșivă.

Religiile lumii dețin cheia către dedicația umană și loialitatea umană, mai mult decât guvernele, mai mult decât orice altă instituție. Acest lucru vorbește bine pentru umanitate pentru că religiile precum acestea sunt deseori greu de găsit în Mai Marea Comunitate. Lumea voastră este bogată în această privință, dar tăria voastră este, de asemenea, locul în care sunteți slabi și vulnerabili. Mulți oameni vor să fie îndrumați și aleși în mod divin, să-și ofere frâiele propriilor vieți și să aibă o putere spirituală mai mare care să-i direcționeze, să-i sfătuiască și să-i ocrotească. Aceasta este o dorință autentică, dar într-un context al Mai Marii Comunități, trebuie să fie cultivată înțelepciune considerabilă pentru ca această dorință să fie îndeplinită. Este foarte trist pentru noi să vedem cum oamenii își vor da autoritatea atât de ușor – ceva ce nici măcar nu au avut în totalitate, ei se vor oferi de bună voie acelora care le sunt necunoscuți.

Acest mesaj este destinat să ajungă la oameni care au o afinitate spirituală mai mare. Așadar, este necesar ca noi să elaborăm pe acest subiect. Noi promovăm o spiritualitate care este predată în Mai Marea Comunitate, nu spiritualitatea care este guvernată de națiuni, guverne sau alianțele politice, ci o spiritualitate naturală – abilitatea de a cunoaște, de a vedea și de a acționa. Și totuși acest lucru nu este scos în evidență de vizitatorii voștri. Ei caută să-i facă pe oameni să creadă că vizitatorii sunt familia lor, că vizitatorii sunt casa lor, că vizitatorii sunt frații și surorile lor, mamele și tații lor. Mulți oameni vor să creadă, și așa, ei cred. Oamenii vor să-și predea autoritatea personală, și așa, este dată. Oamenii vor să vadă prieteni și salvare în vizitatori, și așa, asta este ceea ce li se arată.

Va fi nevoie de mare sobrietate și obiectivitate pentru a vedea prin aceste decepții și aceste dificultăți. Va fi necesar ca oamenii să facă acest lucru dacă umanitatea are să apară cu succes în Mai Marea Comunitate și să-și mențină libertatea și auto-determinarea într-un mediu de influențe mai mari și de forțe mai mari. În acest sens, lumea voastră ar putea fi depășită fără să se tragă un glonț, căci violența este considerată primitivă și crudă și este rareori întrebuințată în chestiuni precum aceasta.

Poate că veți întreba, ”Asta înseamnă că există o invazie a lumii noastre?” Trebuie să spunem că răspunsul la această întrebare este ”da”, o invazie de cel mai subtil fel. Dacă puteți să întrețineți aceste gânduri și să le luați în considerare serios, veți putea să vedeți aceste lucruri pentru voi înșivă. Dovada acestei invazii este pretutindeni. Puteți vedea cum abilitatea umană este contrabalansată de dorința pentru fericire, pace și securitate, cum viziunea și abilitatea oamenilor de a cunoaște sunt încurcate de influențe chiar din cadrul propriei lor culturi. Cu cât mai mari vor fi aceste influențe în cadrul mediului al unei Mai Mari Comunități.

Acesta este mesajul dificil pe care trebuie să-l prezentăm. Acesta este mesajul care trebuie spus, adevărul care trebuie vorbit, adevărul care este vital și nu poate aștepta. Este atât de necesar pentru oameni acum să învețe o Cunoaștere mai mare, o Înțelepciune mai mare și o Spiritualitate mai mare astfel încât să-și poată găsi abilitățile lor adevărate și să fie capabili să le folosească în mod eficace.

Libertatea voastră este în joc. Viitorul lumii voastre este în joc. Este datorită acestui lucru motivul pentru care am fost trimiși aici să vorbim pentru Aliații Umanității. Există aceia în univers care păstrează Cunoașterea și Înțelepciunea în viață și care practică o Spiritualitate a Mai Marii Comunități. Ei nu călătoresc peste tot, proiectând influențe asupra diferitelor lumi. Ei nu iau oamenii împotriva voinței lor. Ei nu vă fură animalele și plantele. Ei nu proiectează influențe asupra guvernelor voastre. Ei nu caută să se reproducă cu umanitatea pentru a crea o nouă conducere aici. Aliații voștri nu caută să intervină în treburi umane. Ei nu caută să manipuleze destinul uman. Ei privesc de departe și trimit emisari așa ca noi, cu mare risc pentru noi, să ofere sfaturi și încurajare și să clarifice lucrurile când acest lucru devine necesar. Noi, așadar, venim în pace cu un mesaj vital.

Acum trebuie să vorbim despre a patra zonă în care vizitatorii voștri caută să se stabilească, și aceea este prin hibridizare. Ei nu pot trăi în mediul vostru. Au nevoie de rezistența voastră fizică. Au nevoie de afinitatea voastră naturală cu lumea. Au nevoie de abilitățile voastre de reproducere. Ei vor, de asemenea, să creeze o legătură cu voi pentru că înțeleg că acest lucru crează loialitate. Acest lucru, într-un fel, le stabilește prezența aici pentru că urmașii unui asemenea program vor avea relații de sânge în lume și totuși vor avea supunere către vizitatori. Poate că acest lucru sună incredibil, însă este atât de real.

Vizitatorii nu sunt aici să vă ia abilitățile de reproducere. Sunt aici să se întemeieze pe ei. Ei vor ca umanitatea să creadă în ei și să-i servească. Ei vor ca umanitatea să lucreze pentru ei. Vor promite orice, vor oferi orice și vor face orice pentru a realiza acest scop. Însă, deși persuasiunea lor este mare, numărul lor este mic. Dar influența lor crește și programul lor de hibridizare, care este în curs de câteva generații, va fi eficace într-un final. Vor fi ființe umane de-o inteligență mai mare dar care nu reprezintă familia umană. Astfel de lucruri sunt posibile și au avut loc de nenumărate ori în Mai Marea Comunitate. Trebuie numai să vă uitați la propria voastră istorie să vedeți impactul culturilor și al raselor una asupra alteia pentru a vedea cât de dominante și cât de influente pot fi aceste interacțiuni.

Astfel, aducem cu noi vești importante, vești serioase. Dar trebuie să vă înviorați, căci acesta nu este un timp pentru ambivalență. Acesta nu este un timp pentru a căuta scăpare. Acesta nu este un timp în care să vă preocupați cu propria voastră fericire. Acesta este un timp pentru a contribui către lume, pentru a întări familia umană și pentru a invoca acele abilități naturale care există în oameni – abilitatea de a vedea, de a cunoaște și de a acționa în armonie unii cu alții. Aceste abilități pot contrabalansa influența care este aruncată asupra umanității în acest moment, dar aceste abilități trebuie să crească și să fie împărtășite. Este de maximă importanță.

Aceasta este sfătuirea noastră. Vine cu intenții bune. Fiți bucuroși că aveți aliați în Mai Marea Comunitate, căci de aliați veți avea nevoie. Voi intrați într-un univers mai mare, plin cu forțe și influențe pe care nu ați învățat cum să le contracarați încă. Intrați într-o panoramă mai mare a vieții. Și trebuie să vă pregătiți pentru acest lucru. Cuvintele noastre sunt doar parte din pregătire. O pregătire este trimisă în lume acum. Nu vine de la noi. Vine la de Creatorul întregii vieți. Vine exact la momentul potrivit. Căci acesta este timpul pentru umanitate să devină puternică și înțeleaptă. Aveți abilitatea de a face acest lucru. Și evenimentele și circumstanțele vieții voastre crează o nevoie mare pentru acest lucru.

sursa

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și