Take a fresh look at your lifestyle.

Previziunile oamenilor de stiinta pentru viitor

Previziunile oamenilor de știință pentru viitor sunt extrem de promițătoare. Viitorul arată bine, cel puțin din punct de vedere al descoperirilor, care vor schimba drastic viața umană de pe Terra.

Viitorul este poate cel mai mare mister cu care se confruntă omul în scurta sa existenţă. De-a lungul timpului, fel de fel de prezicători au încercat să descifreze tainele timpului, uneori reuşind cu succes să prevadă cele mai stranii lucruri.

Oamenii de ştiinţă se feresc să facă previziuni datorită incertitudinii ce planează asupra omenirii, însă uneori chiar şi ei se mai abat de la deontologie. Iată cele mai bizare previziunii pentru viitorul apropiat făcute de oamenii de ştiinţă:

Pelerina invizibilă

Ce ai face dacă pentru o zi eşti invizibil? Probabil că foarte multe lucruri pe care nu ai curaj să le faci atunci când eşti vizibil. Oamenii de ştiinţă prevăd că într-un viitor apropiat o să existe o pelerină care te va face invizibil. Spărgătorii de bănci sunt cei mai fericiţi.

Downloadarea creierului în calculator

Ray Kurzweil, cercetător în domeniul IT, susţine că până în anul 2050 calculatoarele o să devină atât de puternice încât oamenii îşi pot downloada creierul în calculator, ceea ce ne va face nemuritori.

Dictatura roboţilor

Un raport al unei organizaţii din SUA, arata că până în anul 2021 oamenii pot intra în sclavia impusă de roboţi. Nu ştiu cum se va produce dictatura roboţilor dar aceasta predicţie bizară se poate întâmpla.

Loading...

Chipul din creier

Datorită luptei împotriva terorismului, guvernul SUA vrea să implementeze un program prin care să implanteze tuturor cetăţenilor cipuri în creier.

Îndrăgostiţi de un robot

Futurologii prevăd că până în anul 2050, roboţii ar putea să devină partenerii de viaţă şi nu numai ai oamenilor. În acest fel nu o să mai existe cupluri normale, formate din doi oameni ci dintr-un robot şi un om. Cum este să te iubeşti cu un robot?

Steaua ucigătoare

Astronomii de la Universitatea din Sidney cred că Pământul este în legătură directă cu o stea instabilă ce va emite raze gama de o intensitate devastatoare, ce vor pune în pericol viaţa de pe Terra. În acest fel se va produce Apocalipsa.

Extratereştrii salvează lumea

Steven Spilberg avea dreptate, nu toţi extratereştrii sunt răi. Călugării tibetani cred că intervenţia extratereştrilor va salva lumea de la Apocalipsă din anul 2012. Să fie adevărat?

Rasa umană se divide în două specii

O teorie controversată, elaborată de o mână de oameni de ştiinţă, susţine că în viitorul apropiat rasa umană se va divide în două specii. O specie destul de restrânsă numeric o să înglobeze o rasă foarte inteligentă de oameni, elita, în timp ce cealaltă specie va cuprinde oamenii obişnuiţi ce vor alerga în continuare prin întuneric. Acest proces a început cu mult timp în urmă, cred eu.

viitorul-omenirii

Călătoria în timp

Unii oameni vor să călătorească în trecut ca să schimbe destinul în timp ce alţii îşi fac griji pentru viitor. Călătoria în timp o să devină o realitate dar doar ca simpli spectatori şi nimic mai mult. Este imposibil ca cineva să meargă în trecut şi să schimbe prezentul.

loading...

Comentariile sunt închise.