Mistere

Profetii

PREVIZIUNILE LUI MALACHIE PRIVIND SFÂRȘITUL TIMPULUI

2views

Cardinalul Ottaviani, nota în anul 1967, într-un jurnal al său, că cel de al treilea secret de la Fatima trebuie să fie ascuns și inaccesibil omenirii. Dezvăluirea acestui secret va fi un șoc pentru întreaga omenire, pentru toate religiile.

Părintele Malachie nota că toate bisericile se vor umple de credincioși, așezați în genunchi, în momentul în care vor afla acest secret. Malachie este un personaj misterios, preot și profet, care a lăsat o serie de profeții, unele dintre ele devenind istorie.

În anul 1960, agenția de presă ATI, a publicat un comunicat emis de Vatican. În acesta se spunea că, Vaticanul nu va comunica cel de al treilea secret dar, recunoaște apariția Fecioarei Maria la Fatima.
Malachie a fost preot și profet, care a profețit existența a 111 suverani la Vatican, dar și apariția Sfintei Fecioare celor trei copii.

Toate profețiile sale au evenimente care se produc în perioade de eclipsă sau semilună. În anul 1968, este dată publicității o profeție care a intrat în istorie. El susținea că, peste 10 ani, în anul 1978, Vaticanul va avea un suveran, care după câteva zile de la numirea sa, va fi chemat la Dumnezeu.

În anul 1978, Ioan Paul I este ales suveran al Vaticanului. Malachie îl numea pe papă, jumătate de lună, dat fiind semiluna, în perioada în care a fost ales, 25 august, dar și 28 septembrie, ziua în care a murit, în perioadă de semilună.  Profeția lui Malachie a fost una excepțională. Presa și Vaticanul au fost consternași de precizia acestei profeții.

Loading...

Cercetătorii au fost interesați de profețiile lui Malachie, astfel încât au studiat toate textele și însemnările lăsate de către acesta. Malachie era convins că, Vaticanul va aveau un ultim papă, cel de al 111-lea.
O altă profeție remarcabilă a fost aceea cu privire la nașterea cardinalului Woytola , viitorul papă, Ioan

Paul al II-lea. Malachie a spus că acesta se va naște într-o noapte cu eclipsă totală de lună, a anului 1920. Papa Ioan Paul al II-lea s-a născut în 20 mai 1920, când a fost o eclipsă totală de lună. Malachie a mai făcut o profeţie cu privire la o tentativă de asasinat al Papei. Profeție care s-a dovedit ca fiind foarte exactă.

Au fost analizate profețiile lui Malachie și s-a ajuns la concluzia că, acestea concordă cu anumite poziții ale Lunii. Nașterea suveranilor pontifi dar și moartea acestora au coincis cu fenomene legate de Lună.
Malachie a scris în jurnalul său, că în anul 1139, a avut viziuni pentru fiecare papă în parte, care va urma la Vatican. El se afla în piața Sfântul Petru din Roma, când aceste viziuni s-au declanşat ca un flash.

Aceste profeții au fost ținute secrete de către Vatican și numai după 452 de ani, de la moartea lui Malachie, au fost făcute publice.  Specialiștii susțin că preoții etrusci aveau capacitatea de a anticipa viitorul cu o precizie uimitoare, asemănătoare lui Malachie. Preotul Malachie a reușit, cu o precizie uimitoare să prezică instalarea și moartea fiecărui suveran pontif.

Există o mică problemă. Malachie a prezis că sfârșitul lumii vine după cel de al 111- lea Papă.
Actualul Papă, Francisc este cel de al 112-lea Papă. S-a înșelat Malachie?

sfarsitul_lumii

Unii specialiști susțin că predecesorul său, Benedict, cel care a renunțat să mai fie Papă, unic în istoria Vaticanului, nu poate fi considerat ca fiind cel de al 111-lea Papă.

Actualul Papă este cel cu numărul 111 și după moartea sa, ar trebui să se producă, ceea ce Malachie numea sfârșitul timpului.

loading...