Mistere

Descopera

Previziuni terifiante pentru 2014-2020: anul și apocalipsa!

5views

“Sfârşitul lumii” din 21 decembrie 2012 nu a fost primul și nici ultimul! A fost doar cel mai mediatizat și, totuși, iată, nu a avut loc. Pasiunea pentru subiect nu s-a stins, însă:cunoscătorii” propovăduiesc nu mai puțin de alte opt apocalipse,programate” până la sfârșitul anului 2020!

Iată tabloul a ceea ce va urma conform ultimelor speculații:

2014: un nor de praf cosmic nemătură”

La Sistemul solar va ajunge un nor de praf cosmic, care va mătura totul în calea sa.

2015: moartea civilizației

Sfârşitul ciclului de 9576 de ani, ce duce la moartea civilizaţiei. Această teorie a fost emisă, cu aproximativ 20 de ani în urmă, de către istoricul ucrainean Nicolae Cimîhov. În opinia sa, coliziunile naturale şi sociale de pe Pământ sunt cauzate de fenomene cosmice, în special, de crizele provocate de aranjarea corespunzătoare a planetelor sistemului solar în anumite perioade de timp. Astfel de situaţii apar la fiecare 1596 ani – acesta fiind ciclul de bază. Iar şase cicluri de acest fel constituie exact 9576 ani, care se vor încheia în anul 2015.

2016: emisiile de gaze dezlănțuiesc potopul

James Hansen, cercetătorul stării climatice a Pământului şi şeful Institutul Studiilor Spaţiale Goddard, consideră că, dacă nu vor fi luate sub control emisiile de gaze cu efect de seră, procesul de distrugere completă a gheţarului Groenlanda va fi ireversibil şi deja în anul al 16-lea, cea mai mare parte a uscatului va fi inundată.

Loading...

2017: sfârșitul Rusiei – sfârșitul lumii

Sfârşitul lumii conform teoriei catastrofelor ierarhice. Dacă e să vorbim pe scurt, fiecare catastrofă ierarhică nouă are loc mai rapid decît cea anterioară, conform timpului în proporţie de 3 la 1. Autorul a asociat prima catastrofă ierarhică cu epoca lui Petru I, care a venit după 700 de ani de la încreştinarea Rusiei. Următoarea etapă adegradării” – de la epoca lui Petru cel Mare până la Revoluţie şi Războiul Civil a durat aproximativ 230 de ani. Perioada sovietică – 75 de ani. Ca, în sfârşit, cea de-a patra etapă, care finalizează istoria societăţii ruse cu durata de 25 de ani să se finalizeze în anul 2017, Sfârşitul Rusiei constituind şi sfârşitul lumii.

2018: războiul nuclear

Acesta ar fi anul războiului nuclear prezis de Nostradamus.

elizabeth_bathory

2019: coliziunea cu un asteroid

Coliziunea cu asteroidul 2002 NT7. În ciuda faptului că oamenii de ştiinţă susţin că, o apropiere periculoasă cu ar fi posibilă mai târziu, în anul 2029, iar apoi în anul 2036, când asteroidul va zbura de 10 ori mai aproape de Pământ, decât se află Luna faţă de noi.

2020: apocalipsa după Isaac Newton

Isaac Newton, bazându-se pe previziunile Sf. Ioan Bogoslov, a calculat că sfârşitul lumii va avea loc exact în acest an. Dar ceva concret despre anul 2020 încă nu se ştie.

Libertatea

loading...