Previziunea incredibila a unui copil autist. Sfarsitul lumii se anunta pe 1 octombrie (video)

Contextul politic actual, în care se bate monedă pe cazul Siria, împinge cele mai mari puteri ale lumii să creeze alianțe. Dacă SUA a găsit sprijinul Marii Britanii, Germaniei sau Franței, pentru a putea ataca Siria și a face dreptate, pe de cealaltă parte Rusia, având interese majore în zonă, se împotrivește cu vehemență. Mai mult de atât, o altă forță militară impresionantă, China, ține partea Siriei.

Dacă mâine alianța Statelor Unite ar ataca fără drept de apel Siria, putem să considerăm că avem ghinionul să asistăm la ceea ce istoria va numi Al Treilea Război Mondial. Circumstanțele, pentru ca acest război devastator să înceapă, sunt motivante, iar implicarea celor mai puternice forțe armate din lume nu poate decât să producă dezastre greu de imaginat. Deocamdată, analiștii politici se arată sceptici pentru ca un astfel de război să se declanșeze, dar jocurile de culise par a fi dincolo de înțelegerea opiniei publice.

Cu toate acestea, dacă un astfel de război s-ar declanșa, cu siguranță că putem să ne așteptăm la sfârşitul lumii și chiar al oricărei forme de viață de pe Terra.

În legătură cu acest subiect fierbinte, un bărbat din SUA a publicat pe internet un filmuleț prin care explică o previziune făcută de fiul său. În vârstă de numai câțiva ani, copilul suferă de o formă severă de autism, dar cu toate acestea copilul vorbește încontinuu despre începerea unui război global, care în cele din urmă va aduce sfârșitul vieții pe planeta noastră.

Tatăl băiatului susține că l-au uimit cuvintele fiului său prin care Apocalipsa este anunţată.Explozii. 1 octombrie. Văd explozii, lumea distrusă. Nu mai există lumea„. Aceste explozii se vor naște în urma unui război și pentru că după cum am menționat anterior, contextul politic actual este unul ambiguu, această profeție are șanse mari să se adeverească.

Pe lângă acest fapt, băiatul prezice că omenirea, sau ceea ce va mai rămâne din ea, va fi nevoită să se mute pe Marte pentru ca specia să nu dispară. Încă nu se știe cum se poate întâmpla acest fapt, dar dacă un război mondial se va declanșa, cu siguranță că va trebuie să ne mutăm pe oricare altă planetă din Sistemul Solar pentru că Terra se va transforma într-un iad.

Loading...

loading...

Comentariile sunt închise.