Profetii

Previziune cutremurătoare făcută de MARIA GHIORGHIU: „Atacurile vor fi la Gara de Nord“

Prezicătoarea care a avertizat în legătură cu incendiul din Clubul Colectiv a făcut o nouă previziune sumbră despre câteva evenimente care vor marca şi România, în viitorul apropiat.

„Profeta din Iaşi“ a prezis că vor fi atacuri teroriste în România, că teroriştii deja ar fi printre noi, dar şi locul în care va avea loc unul sau mai multe atacuri, şi anume Gara de Nord, din Capitală.

„N-am văzut lucruri bune pentru România. În noaptea de 27 spre 28 Iulie, parcă aş fi avut un ochi la ceafă.

Am văzut două mâini bărbăteşti păroase care erau pe un ziar. Titlul mare era scris ‘Diavolul’, apoi mai jos ‘o chicăm pe Românie’.

Tradus, din moldoveneşte, înseamnă ‘o să îngenunchiăm pe România’. Sunt convinsă că teroriştii sunt aici, dar aşteaptă momentul oportun. Aşa cum s-a întâmplat şi Franţa. Am văzut şi cutremure.

Un glas spunea să ne pocăim: ‘vrem şi noi o bucată de carne’. Iar un altul spunea: ‘un cutremur, cu tremur’. Am văzut un cutremur intens. Cădea tencuiala, chiar şi pereţii. Asta s-a întâmplat acum două zile.

N-aş putea spune că va fi în România, dar nici nu pot să neg. Dacă până acum spuneam că Dumnezeu ne ocroteşte, o face, dar până când? Ce-i dăm ca să o facă? Suntem mai credincioşi?

Nici atât. Se va întâmpla ceva. Vedeam scris în aer şi auzeam glas, care se întreba doar: în inima Europei, accident sau atentat? O altă voce spunea de Bruxelles. Aici merg cu gândul la centralele nucleare de care tot vorbeam.

MARIA GHIORGHIU - Previziune cutremurătoare făcută de MARIA GHIORGHIU: „Atacurile vor fi la Gara de Nord“

Mă gândesc să nu cumva să facă ceva şi să provoace un atentat nuclear care să pară un accident, a povestit Maria Ghiorghiu în cadrul unei emisiuni TV.

Cancan

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top